Şimdi Ara

Yks için acil öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar seri bi şekilde konuya giricem bu sene tm bölümden mezun oldum ama hedeflerimde değişiklik olduğu için yeniden hazırlanmak istiyorum önceden antrenmanlara mat bitirdim ama açıkçası matematiğin sıfır olmadığı için hız dışında bir katkısı olmadı matematikle ilgili en büyük sıkıntım konunun özelliklerini tam olarak öğrenememek 30-35 kadar matematik metine ihtiyacım var ve 1 sene sürem var kenarda 6000 tl birikmiş param var ve dershane desteği de almak istiyorum ama illa ki bilenleriniz vardır dershane sistemi değişti bazı dershaneler tek ders veriyor bu yüzden kafam karışık bilgisi olan birileri dershane önerisi yaparsa sevinirim kısacası matematik için kaynak ve dershane önerilerinizi bekliyorum. Başka dersler için önerileriniz ve kendi tecrübelerinizi paylaşmak isterseniz okumak isterim şimdiden teşekkürler.

• dershane zaman kaybı matematikten özel ders al diğer dersleri de alanında çok iyi uzman videolu anlatan hocalardan git kolaylıkla istediğin yerlere gelirsin tek sorun evden çıkmamak:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.