Bildirim
Yok mu yüksek onlinelı private
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Varsa bende geleyim :D Era itemleri sattım son anda daha da kötü olmadan :D -
Tsilkroad emek sv basit yeni açıldı zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 11 Şubat 2015; 7:23:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StealheX
Bsilkroad emek sv basit yeni açıldı zaten
2.5 yıl önce de oynuyordum ben bsroyu nasıl yeni anlamadım? :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
hocam emek sw diyosunuzda herkesin elinde +12 +13 ler var ? -
Hocam biraz daha zor isterseniz c silkroad var onu deneyin
Thocam yanlış yazmisim
bulursanız banada söyleyin -
quote:
Hocam biraz daha zor isterseniz c silkroad var onu deneyin
ona bakayım bi o zaman :) -
O eski cup daha zor diyorlar ama oynamadim mygamesro vardı birde sanırım
Son olarak biraz sacmalamisim ilk yazdığım server tsilkroad.org olacak ama hoşuna gitmez +12 kolay basılıyor. Bu server 2 haftalik olan. Bsilkroad ise 3 yıllık bir server yanı +12 olması normal 3 yıllık emek onun dışında yabancı bir server 110 oluyorsunuz baştan başlıyorsunuz ama verdiğiniz STR int kalıyor sürekli gucleniyorsunuz yani İngiliz serveri olmasi lazim isterseniz onunda linkini atarim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 11 Şubat 2015; 16:52:52 >
quote:
O eski cup daha zor diyorlar ama oynamadim mygamesro vardı birde sanırım
Son olarak biraz sacmalamisim ilk yazdığım server tsilkroad.org olacak ama hoşuna gitmez +12 kolay basılıyor. Bu server 2 haftalik olan. Bsilkroad ise 3 yıllık bir server yanı +12 olması normal 3 yıllık emek onun dışında yabancı bir server 110 oluyorsunuz baştan başlıyorsunuz ama verdiğiniz STR int kalıyor sürekli gucleniyorsunuz yani İngiliz serveri olmasi lazim isterseniz onunda linkini atarim
hocam csroda güzel fakat ip sınırı olmadıgını öğrenince başka server bakmaya başladım joysro elite serveri rateler daha zor ve daha iyi gibi duruyor bi bilginiz varmı bu serverle ilgili ? bu arada ip limiti 2 miş bu serverde. -
Banderas online var. Bi aksilik çıkmazsa yarın açılacak. Biz 5-6 arkadaş oraya başlamayı düşünüyoruz gelirsen beraber oynayabiliriz. -
Joy sroyu bilemiyorum hocam onu oynamadım
quote:
Orijinalden alıntı: qwertw
quote:
hocam emek sw diyosunuzda herkesin elinde +12 +13 ler var ?
3 yılda bi tane +12 nova spearım olabildi. Server gerçekten zor ve emek server. +12+13 ler çok ama hem server uzun süredir açık hem de oyuncusu çok. Çoğu serverde çok daha üst seviye karaktere çok daha kolay ulaşılır. Ayrıca fight +15 e kadar çıkılabilen böyle bi serverde nova ve power +12 ler çok değil bence. -
Hocam saçmalamayın 110 120 diyosunuz +12 basmak kolay diyosunuz. Silkroad dediğin sadece ch ve 80 captır. Onun dışındaki serverler silkroad değildir eu geliyo tek atıyo gidiyo böyle private serverlardan bahsetmeyin lütfen hani oynıcaksanız cidden 80 cap emek serverlardan bahsedinde başkalarınada yardımcı olursunuz. Devemize binip yolumuza bakan yolda acaba thief gelcekmi dedirtebilecek serverlar arıyoruz -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaç canım kalmış
Hocam saçmalamayın 110 120 diyosunuz +12 basmak kolay diyosunuz. Silkroad dediğin sadece ch ve 80 captır. Onun dışındaki serverler silkroad değildir eu geliyo tek atıyo gidiyo böyle private serverlardan bahsetmeyin lütfen hani oynıcaksanız cidden 80 cap emek serverlardan bahsedinde başkalarınada yardımcı olursunuz. Devemize binip yolumuza bakan yolda acaba thief gelcekmi dedirtebilecek serverlar arıyoruz
haklısın dostum kesinlikle katılıyorum sana ip limitide en fazla 2 olmalı arkadaşın bahsettiği swde ip limiti 10.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertw -- 13 Şubat 2015; 15:41:46 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X