Şimdi Ara

Yoklama kaçağı cezası ve ertesi yıla erteleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bugün heyetten ertesi yıla bırakma aldım boy ve kilodan dolayı. 2 yıldır yoklama kaçağıydım. Muafiyette ceza yazılmıyor yazılırsa siliniyor ama ertesi yıla bırakmada da ceza yazılıyor mu geçmiş 2 sene için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yoklama kaçağına düştüğünüz günden yoklamayı yaptırdığınız güne kadar geçen para cezasını askerlik şubesi belirleyecek. Ödemesini de vergi dairesine yaparsınız. Ceza tebligatını size gönderiyorlar. 2018de bana 1 aya adresinize gelir demişlerdi 6-7 ay sonra gelmişti.

Edevlette askerliğim sayfasının en altında kayıtlı olduğunuz askerlik şubesinin telefonu var. Mesai saatleri içinde arayıp sorarsınız. Oraya ulaşamazsanız en yakın askerlik şubesine sorarsınız.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Aslında benim doğuştan kalça çıkığım ve sol ayağımda 3 cm kısalık var. Ben buradan muaf olurum diye beklediğim için hiç erteleme para cezası düşünmemiştim. Ama doktorlar hastalığın kodlarını bile bulamadılar,zaten zeyil edilir edilmez gibi bir şey dediler anlamadım. Ben 100-200 metre yürüyemiyorum kalça çıkığım olduğu için adamlar muaf vermedi anlamadım. Ankara'dan muafiyet gelir diye bekliyorum. O zamana kadar ceza ne olur bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.