< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 17 Ağustos 2016; 23:28:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Ben de aynısını yaşadım. İzmitte santral bayırı var baya dik. En son duman çıkmaya basladi sag sol on tekerlerden. 3-4 ay önce oluyor bu olay. Sonra aracı servise falan götürmedim geçti gitti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 11 Mayıs 2022; 15:43:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aklınızda olsun, yokuş aşağı inerken düşük vites yüksek devirde tutun aracı. Frene de sürekli basılı tutmayın. Bas-çek şeklinde kullanın ki (hıza göre 2-3 saniye bas, 2-4 saniye çek gibi) fren aksamı soğumak için zaman kazansın. Ayrıca sürekli sürtünme olmayacağı için de balata/diskler yüksek ısıya erişemeden yokuşu inersiniz. Bir de sürüş stiliniz üzerinde geliştirme yapabilirsiniz. Örneğin müsait yollarda ve özellikle sağınızda solunuzda araç olmadığı durumlarda apex ve viraj çizgisini hesap edebilirseniz daha az frenleme ile yokuşu bitirirsiniz. |