Şimdi Ara

YÖNETİME ATTIĞIM MESAJ! SİLİNMEDEN OKUYUN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sattıkları bir navigasyon cihazı ile ilgili yanlış bilgi vermiş olan hepsiburada.com sitesine bu yanlışlık ile ilgili bir mesaj attığımı ve özür dileyip ilanlarındaki eksikliği düzelttiklerini söylediğim bir mesajım silinmiş.. sebep ise yok.. atılan mesaj buydu;

Orijinalden alıntı: bocetin

quote:

Orijinalden alıntı: deamon88

Cihazı az önce bende sipariş ettim,perşembe günü gibi elimde olur ürünün ve beraberindekilerin fotolarına veya ufak bir inceleme yapabilirim.HB'da son 10 ürün kaldı kampanya bitiminde 253,38 TL + KDV olacakmış bilginize... :)

Bu arada ürünün kendi sitesinde kutu içeriğinde AC Adaptör yazıyor ama HB neden o yazıyı kaldırdı anlayamadım. !?

Çünkü ben kutudan adaptör çıkmadığını ve müşterilerini yanılttıkları konusunda bir mesaj attım ve özür diliyip kaldırdılar.

bunun üzerine yönetime attığım mesajı aynen buraya yazıyorum

neden bu mesaj silindi acaba söyler misiniz? bu mesajda ne var? geç farkettim. keşke daha önceden farketseymişim.. nedir bu şimdi? Bir sebep de yazmamışsınız..? tabi yazamazsınız ne yani şöyle mi yazacaktınız;

"Hepsiburada.com bize reklam için para veriyor.. en ufak bir olumsuz mesajı burada yayınlamayız..siz kimsiniz ki KOSKOCA HEPSİBURADA.COM a mesaj atasınız da onlar özür dileyip ilanlarını değiştirsinler.. siz kimsiniz ki?? bize para veren reklam veren bir kurum hakkında böyle şeyler söylenmesine izin vermeyiz.. onlar hata yapmazlar onlar bize para veriyor.. yapsalar bile bizim için onlar çok önemli.. sizin mesajınızı yayınlamayız.. ufacıcık bir riski bile göze almayız çünkü biz paraya tapıyoruz!!! siz insancıklar önemli değilsiniz.. hepsiburada.com sizden daha önemli... en ufak bir olumsuz şey olamaz...onlar uludur.. onlar hata yapmaz!!!! çünkü biz paraya tapıyoruz. biz insanları bilgilendirmek için kurmadık aslında bu siteyi.. sadece para kazanmak için.. niye? çünkü siz Türk sünüz! Türkler her zaman alışmışlardır koyun gibi olmaya.. yüzlerine gülünüp arkadan söğüşlenmeye.. biz de bu geleneği devam ettiriyoruz.. bizim için insan önemli değil.. adalet önemli değil. doğruluk önemli değil! biz sadece kendi kıçımızı kurtaralım gerisi umurumuzda değil."

Siz şimdi beni bu siteden atarsınız da :) Emin olun ki hiç umurumda bile olmaz... Ama azıcık vicdanınız varsa empati kurabiliyorsanız bana hak verirsiniz.. ama zannetmiyorum siz düzenin adamısınız... belki küçük, açıklamaya bile tenezzül edilmemiş, sonunda bir "teşekkürler" yazan ruhsuz anlamsız gereksiz hiç yazılmasa da olacak bir mesajı sadece formalite olsun diye gönderirsiniz.. kim bilir belki de içinizde insanlık vardır.. Doğruyu, adaleti, iyiliği, haklıyı savunan...

evet arkadaşlar umarım donanımhaber in gerçek yüzünü görmüşsünüzdür.. hoşçakalın bir daha buraya asla gelmiyorum...

• Sensiz bu forum olmaz, n'olur gel yahu
  • bakın arkadaşlar burada ciddi bir durum var.. Ya bu forumda çok fazla yalaka ve işgüzar yöneticiler var ya da bu olay donanım haberin iç yüzünü ortaya koyuyor.. zaten mesajım da anlayana... birileri çok rahatsız olmuş hepsiburada.com un "özür diledi" ya da "müşteriyi yanılttı" gibi sözlerimden.. hatta bu işgüzar yönetici üşenmeyip silinen bu mesajımın bulunduğu bir alıntıyı bile silmiş.. silinme sebebi olmadığı için ben onların yerine bir sebep yazdım işte.. dedim ya.. ANLAYANA....
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 26 Şubat 2010; 22:50:03 >
  • Hani bir daha asla gelmiyordun, bak gelmişsin.
    Gidecek adam böyle saçma sapan şov yapıp gitmez.
    Adam gibi sessizce çeker gidersin.
  • mesajın ekran görüntüsünü koy yoksa kimse inanmaz. DH'de hiçbir yönetici böyle bi cevap yazacağına ihtimal dahi vermiyorum
  • Kendi düşüncelerinizi yönetimin düşüncesi gibi aksettirmeniz yakışıksız olmuş. Yinede hangi konuya mesaj attığınızı yazarsanız incelememizi yaparız.
  • kardeşim mesajı adam gibi okuyun ondan sonra yapın.. ha kafanız basmıyorsa hiç yorum yapmayın.. bana böyle bir mesaj yazıldı demiyorum! bu mesajı ; benim foruma yazmış olduğum bir mesajı silmelerinin nihai sebebi olarak ben hicivli bir şekilde yorumladım.. ne yani siz benden neyin ekran görüntüsünü koymamı bekliyorsunuz anlamadım... şu konuyu anlayamadıysanız hiç yorum yapmayın.. neyse ne için uğraşıyorsam... ya da siz neyi kimi savunuyorsanız artık... koyun olmaya alışmış bir milletiz.. yazdığınız mesajlardan belli oluyor.. empati bile kuramıyorsunuz.. ben bu forumda 4 yıldır varım.. mesaj sayıma bakmayın.. çok fazla aktif değilim. ama yazmış olduğum hiç bir mesajda ne hakaret ettim ne uygunsuz şeyler söyledim.. ama ben bu davada haklıyım.. sizce şu mesaj silinmesi gereken bir mesaj mı?

"Çünkü ben kutudan adaptör çıkmadığını ve müşterilerini yanılttıkları konusunda bir mesaj attım ve özür diliyip kaldırdılar."

bana bunun yorumunu yapın yeter...

• Gerekli incelemeyi yaptım.

Konu içerisinde 28 Aralık 2009; 22:55:22 tarihinde aynı içerikteki mesajı farklı kişiye alıntı yaparak göndermişsiniz ve 28 Aralık 2009; 22:56:46 tarihinde yine kendiniz silmişsiniz.

Daha sonra konuya yeni mesaj gönderilmeden tekrar siz 28 Aralık 2009; 22:57:55 tarihinde aynı mesajı göndermişsiniz. Görülen o ki yanlış kişiye alıntı yapmışsınız. İkinci yani bu tarihli mesajınızda doğru kişiye alıntı yaparak cevap vermişsiniz.

Silindiğini iddia ettiğiniz ve bu konunun ilk mesajında yazdığınız mesajınız ise konu içerisinde aynen duruyor. Buyrun mesaj linki;

http://forum.donanimhaber.com/m_36508641/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_36702021 (28 Aralık 2009; 22:57:55)

Siz yanlış kişiye alıntı yaptıktan sonra kendi mesajınızı silmişsiniz. Konunun ilk sayfasında size ait 13 adet mesaj var ve ikisi tarafınızdan silinmiş.

Sonuç itibari ile konu içerisinde yönetim tarafından size ait olan ve silinmiş herhangi bir mesaj bulunmamaktadır.

• mesajın duruyorya neyin yaygarasını yapıyorsun.

YÖNETİME ATTIĞIM MESAJ! SİLİNMEDEN OKUYUN!
  • utandım şimdi.. tamam özür dilerim ağır konuştuysam.. verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...
  • Konunun pozitif yayılması güzel fakat yukarıda chakra adlı arkadaşımızın lavbali , saygısız,küçük düşürücü ve küçümser mesajlarından bıktık.Bunu bazı toplandığımız MSN gruplarında dile getirdik.En kısa zamanda DH konu dışına konumuzu açacağız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Murat 1903

Konunun pozitif yayılması güzel fakat yukarıda chakra adlı arkadaşımızın lavbali , saygısız,küçük düşürücü ve küçümser mesajlarından bıktık.Bunu bazı toplandığımız MSN gruplarında dile getirdik.En kısa zamanda DH konu dışına konumuzu açacağız..

neden taner abinin dedikleri zorunuza mı gitti?gayet haklı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Murat 1903

Konunun pozitif yayılması güzel fakat yukarıda chakra adlı arkadaşımızın lavbali , saygısız,küçük düşürücü ve küçümser mesajlarından bıktık.Bunu bazı toplandığımız MSN gruplarında dile getirdik.En kısa zamanda DH konu dışına konumuzu açacağız..

Konu dışına öyle bir konu açmak için zahmet edip zamanınızı boşa harcamayın. Şikayet edin bizler değerlendirmemizi ve gerekli işlemi yaparız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.