Şimdi Ara

Yorumlarınız(p800 mu n-gage mi?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilgisayara baglanırken sorun cıkartıyormu?

bide 4 aylık p800 buldum
    kutusunda

kvk garantili 128 mb stick duo var
    460 ytl

sizce nasıl?
  • biraz pahalı sanki ama o fiyata değer aslında. p800 ekranının 4.096 renk olması dışında çok güzel bi alet ve hala dünyanın en iyi telefonlarından bi tanesi

• yaws ucuzları da cok boktan oluyo 300 e bile buldum ama ya garantisiz yada kapagı filan kırık
  • N-GAGE
  • kardeş sen p800 al o zaman madem para sorun...ngage den her şekilde daha iyidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknode

biraz pahalı sanki ama o fiyata değer aslında. p800 ekranının 4.096 renk olması dışında çok güzel bi alet ve hala dünyanın en iyi telefonlarından bi tanesi

• neden n-gage dedim sebebini soylersen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ngageR

yaws ucuzları da cok boktan oluyo 300 e bile buldum ama ya garantisiz yada kapagı filan kırık

ya kardeşim delimisin sen. p800 diyosun boruma lan bu. bırak sen ngage yi 6630 bile onun gibi değil. ekran rengi fazla ama.

boy olarak p800 çok iyi. dokunmatik ekran, el yazısı tanıma ekrandan klavye kullanma çok kaliteli mp3 sesi. uygulama bolluğu. öyle kamera bloetoth filandan bahsetmiyorum. onlar sıradan bu tel çok manyak alet delilik yapma. yada yap bi delilik benim mpx200 ümü sana vereyim 20 aylık garantisi ve düşme kırılma suya düşse bile tamirini %50 yaptırman için celltrade garanti kartı. 280 vereyim bunu o dediğin p800 ben alayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

yaws ucuzları da cok boktan oluyo 300 e bile buldum ama ya garantisiz yada kapagı filan kırık

ya kardeşim delimisin sen. p800 diyosun boruma lan bu. bırak sen ngage yi 6630 bile onun gibi değil. ekran rengi fazla ama.

boy olarak p800 çok iyi. dokunmatik ekran, el yazısı tanıma ekrandan klavye kullanma çok kaliteli mp3 sesi. uygulama bolluğu. öyle kamera bloetoth filandan bahsetmiyorum. onlar sıradan bu tel çok manyak alet delilik yapma. yada yap bi delilik benim mpx200 ümü sana vereyim 20 aylık garantisi ve düşme kırılma suya düşse bile tamirini %50 yaptırman için celltrade garanti kartı. 280 vereyim bunu o dediğin p800 ben alayım.

n-gageden sonra mpx200 3310 gibi gelir

• p800 derim bir p800 kullanıcısı olarak.Şöyle bir karşılaştırma yapalım p800 2002 den beri piyasada ancak nokia geçen sene 6600 piyasaya sürdü ki anca p800'e yakın bir telefon.n-gage ise ondan bile yaşlı
  • hmm
  • foto kalitesi nasıl peki?
  • p800 efsanedir.çıktığı zaman hiçbi tel p800 ile kıyaslanamazdı. sadece 7650 vardı oda özelliklerinden dolayı p800ün yanında bi hiçti
  • foto kalitesini pek bilmiyorum ama ayarlarını yapınca çok iyi çekiyormuş. ekranı az renk diye çok iyi görünmez fotoları ama ayar yapınca iyi diyolar

quote:

foto kalitesi nasıl peki?
  • nasıl yani ne ayarı yapılıyor ki?
  • valla bilmiyorum.beyaz ayarımı ne varmış.

foto kalitesinden çok şey beklenmez ama telefon bence süper. dünyanın en iyi telefonlarından bi tanesi.
  • Kendin karar ver:

• n-gage i satıp p800 almakla iimi ediyorum

onu soyleyin
  • ???
  • BENCE OYUNDAN VAZGECTİNSE AL..

COK SUPER TELEFON DEDİGİM GİBİ. AMA 460A BULDUM DEDİN. 128 İLE BERABER..

BENİM ARKADASTA P900 VAR. FULL KUTU. 128 İLE BERABER 580 YTL İSTİYOR!!!

DUSUN YANI, P800 İLE P900 ARASINDA NESİL FARKI VAR..

EKRAN KALİTESİ Bİ KERE COK FARKEDİYOR..

AMA SEN P800 ALIRSANDA PİSMAN OLMAZSIN.?___
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.