Şimdi Ara

You Have Been Removed From The Game

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyundan düşüyorum bu yazı çıkıyor acaba beni kickliyorlar mı birde torment 1 iken başıma gelmiyordu ama torment 4 ve 6 gelince başıma gelmeye başladı kickleniyor muyum niye kickliyorlardır ki?

• hocam karakterın zayıf olabilir bildiğim kadariyla o yazı kicklendiğin zaman cıkıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

hocam karakterın zayıf olabilir bildiğim kadariyla o yazı kicklendiğin zaman cıkıyor..

Sadece kicklenme ise sorun değil acaba dedim oyundan mı düşüyorum. Karakterim zayıf heralde neyse T1 devam edeyim orda atmıyorlar.
  • şahsen böyle oyuncuları bende kickliyorum. tek başına t2 yapamayan public te t3 t4 giriyor.Kendine faydalı gibi gözüksede partiye komple zarar bi durum. gerçi t3 t4 te çokta farketmiyor elbet biri oyunu taşıyor. ama t6 da çekilmez oluyor durum
  • Crit chance (cc), crit damage(chd) olabildiğince artır. Int 10bin'e yaklaştır. Ancak o zaman yeterince vurursun ve T1 üzerinde oynarsın. Attackspeed ve average damage diğer dps artıran özellikler.
    cc ve chd yüksek iken amulet, bracers ve source'a elemental damage koyarsın.
    cc ve chd beraber alınabilecek yerler: ring, amulet, eldiven.
    sadece cc: source, helm.
    silaga en büyük yeşil gem takarsın.
    cc 45 üzeri, chd olabildiği kadar olsun, 400 civarı öncelikli hedef olsun.
    Chest'te 3, pants'te 2 soket olsun ve soketlere en büyük sarı gem takarsın. Amulet, yüzük ve source'ta da 1 soket olabiliyor ama bunlarda öncelik diğer özelliklerin sağlanması yani cc, chd, int, sonra elemental, ias...

Şimdilik bunları bilsen yeterli. Sonra resistance, armor ve vita kısmını anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 15 Haziran 2014; 1:03:48 >
  • T1 anca yapan bir karakterin varsa t4'de tabi atarlar. Ben özellikle düşük paragonlu gelirse direk vote kickliyorum adamı itemine bakmıyorum bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    When did it all
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.