Şimdi Ara

Youtube ps3'e geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
4.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Back in 2009, before video game consoles became the streaming video boxes they are today, it was exciting to have any leanback YouTube experience at all — even a sluggish web app that could only stream pitifully low-res video from within the PS3's aging browser. Three and a half years after that initial tease, though, Google is finally delivering the goods: a native YouTube app for PlayStation 3. It's a free download from the PlayStation Store, and while details are scarce for now, it should support HD video, suggest search results as you type them, access video subscriptions from your account, and let you use a connected smartphone as a remote control. You should be able to find it later today in North America, with other countries to follow. We're grateful, to be sure, but Sony's mystery PS3 video service can't come soon enough.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carl97 -- 15 Ağustos 2012; 14:51:20 >

• haber doğruysa çok iyi.artık şu 240p den kurtulalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel haber
  • Tr ye gelmez.Vita kullanıcısıyım.Sony'e yazdım cevap şu "youtube ps vita uygulamasının Türkiyede olmamasının sebebi Türkiyenin Google'ın resmi olarak Youtube servisi verdiği ülkelerden biri olmamasıdır"şeklinde cevap veriyorlar boşuna sevinmeyin.Zaten şimdiki ekip çalışmaktan aciz çalışmalar devam ediyor diyorlar hiçbir sonuç yok.Nerede bu mustafa yiğit??????
  • amerika hesabı açıp kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Tr ye gelmez.Vita kullanıcısıyım.Sony'e yazdım cevap şu "youtube ps vita uygulamasının Türkiyede olmamasının sebebi Türkiyenin Google'ın resmi olarak Youtube servisi verdiği ülkelerden biri olmamasıdır"şeklinde cevap veriyorlar boşuna sevinmeyin.Zaten şimdiki ekip çalışmaktan aciz çalışmalar devam ediyor diyorlar hiçbir sonuç yok.Nerede bu mustafa yiğit??????

Aynen

• Normal internettende giriliyor PS3 'ten Youtube'a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Normal internettende giriliyor PS3 'ten Youtube'a.

hd görüntü alamıyoruz ordan.
  • quote:

Ama 1080p değil, 720p değil, 480p değil. Sade ve sadece 240pÜrünümüzün yanında polende veriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Ama 1080p değil, 720p değil, 480p değil. Sade ve sadece 240pÜrünümüzün yanında polende veriyoruz.

Kargosu sizdenmi

• bizden

• TR ye gelmez kac aydir vitada var ama kullanamiyoruz nedeni Turk hesabi kullanmak!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Kargosu sizdenmi

Kargo bizden efendim.
    />

quote:

Orijinalden alıntı: *Mr.BlackMask*

bizden

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kargosu sizdenmi

Kargo bizden efendim.
    />

quote:

bizden

/>
    />
    />

• quote:

/>
    />
    />

Bu arada ne yazık ki benim ana hesap Usa. Bana yarar bu. Video - müzik şeyleri (kelime oturtamadım) gibi bölge sınırlandırması koymazlar İnşallah.

• quote:

quote:

/>
    />
    />

Bu arada ne yazık ki benim ana hesap Usa. Bana yarar bu. Video - müzik şeyleri (kelime oturtamadım) gibi bölge sınırlandırması koymazlar İnşallah.

Öyle birşey yok.Arasıra usa de takılıyorum youtube yi indirdim güzeldi 2 tane türk filmi izlemiştim on numaraydı ama

• quote:

Öyle birşey yok.Arasıra usa de takılıyorum youtube yi indirdim güzeldi 2 tane türk filmi izlemiştim on numaraydı ama

Vay çok iyi o zaman.
    Gerçi fazla video izlemem ama PS3'te büyük ekranda Youtube HD taş gibi olur.

• Çok iyi olur valla yeni aldığım tv de smart özelliği yok ve smart da tek aradığım youtube özelliği oda ps3 ile çözülürse harika olur. Oyun oynarken girebilirsek çok daha iyi olur. Trophy kasarken sıkıştığımız yerde gireriz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kargosu sizdenmi

Kargo bizden efendim.
    />

quote:

bizden

/>
    />
    />

Bu nasıl mesaj ve nasıl renkli alıntı böyle. Gifler, yazı renkleri, espriler.

Abovv kaçın.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu nasıl mesaj ve nasıl renkli alıntı böyle. Gifler, yazı renkleri, espriler.

Abovv kaçın.

Sen benim mor rengimi sevmiyordun değil mi AltınYumruk.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.