Şimdi Ara

Youtube Topluluk İhlali İle Para Kazanmam KAPATILDI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkese Merhaba Konu ile bilgisi olan birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Youtube'de magazin haberi şeklinde Slayt ve Alt yazı olarak İspanya dilinde seslendirerek içerik üretiyorum ocak ayında para kazanmam aktifleştirildi ancak haziran ayında bir ihlal olduğunu Aynı Videoyu kullanmak suçtur diye bir meil yolladılar videoyu kaldırmamı yada itiraz etmemi istediler itiraz ettim kabul etmediler.

Ancak sorun şu ki hangi videonun ihlal olduğunu SÖYLEMİYORLAR. 345 tane videom vardı kanalımda şuanda 70 tane kaldı sürekli siliyorum her ay tekrar başvuru yapıyorum yinede Reddediyorlar Bu zamana kadar Hiç telif uyarısı dahi almamıştım. tek seferde kanalımın para kazanmasını kapattılar Etkileşimde Bulunabiliyorum etikettir takipçilerimle konuşmadır video yükleme silme gibi ancak para kazanmam kapalı şuan 8250 takipçim var ve ne yapacağım bilmiyorum çok zordayım lütfen bilen birisi var ise yardım etsin

Kalan Videoların çoğunun açıklamalarını sildim Başlıklarını Değiştirdim Kapak Fotoğraflarını Değiştirdim ona rağmen yine reddettiler artıık kanalı kullanmıyorum desem yeridir lütfen yardım kendinize iyi bakın teşekkürler

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.