Şimdi Ara

Youtube videolarını çeviriyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben popüler youtube videolarını çevirmeye başladım. Smosh, Shane Dawson, Nigahiga, Shaycarl, İjustine vb. kanallarının videolarını çeviriyorum. Ayrıca RayWilliamJohson'ın videolarını güncel olarak çevirmeye başladım. Her hafta çarşamba ve cumartesi günleri yayınlanacak. Diğer kanallardaki videolarında çok izlenenlerini yavaş yavaş çevirmeye başlıcam. Eminim burada bu kanalları takip edip altyazı olması yüzünden keyif alamayanlar vardır. Herkesi kanalıma bekliyorum.

Kanalım:http://bit.ly/I5yNED

Ayrıca videolarımı beğendiyseniz, destek olmak için beni subscribe edebilirsiniz. Şimdiden yazımı okuduğunuz için teşekkürler.

• eline sağlık kardeş, subladım
  • ijustine i çeviriyosunda tobyturner un kanallarını çevirmiyosun hee büyük ayıp toby e büyük haksızlık yapmışsın ve pewdiepie var tabi onada büyük haksızlık yapmışsın.
    edit:toby nin kanalları çevirirsen subs edcem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little Lion -- 8 Nisan 2012; 13:06:59 >
  • mesajım bulunsun subladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome00

ijustine i çeviriyosunda tobyturner un kanallarını çevirmiyosun hee büyük ayıp toby e büyük haksızlık yapmışsın ve pewdiepie var tabi onada büyük haksızlık yapmışsın.

Ben orda sadece örnek vermiştim. :) Elimden geldiğince her kanaldan videoları çevirmeye başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaxyz

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome00

ijustine i çeviriyosunda tobyturner un kanallarını çevirmiyosun hee büyük ayıp toby e büyük haksızlık yapmışsın ve pewdiepie var tabi onada büyük haksızlık yapmışsın.

Ben orda sadece örnek vermiştim. :) Elimden geldiğince her kanaldan videoları çevirmeye başlayacağım.

subs ladım
  • Bastım sabskıraybı.

Uzun süreli yaparsan, baya bi takipçiye ulaşırsın. Ama böyle iki üç haftada sıkılıp bırakırsan olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok izlenmiş videoları çevirsene...10 kişinin izlediği videoyu çevirmek boşa kürek çekmek gibi...
  • sık kullanılanlara kaydettim,takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

çok izlenmiş videoları çevirsene...10 kişinin izlediği videoyu çevirmek boşa kürek çekmek gibi...
    @Alejàndro valla kulaktan duyma çevirmek, ardından senkronize etmek acayip zaman istiyor. Biraz daha şu çeviri ve senkronizyondan ustalaşsam bu işin altından kolayva kalkarım.

@Michael Wittmann Hocam RWJ zaten youtube'un en iyilerinden, smosh aynı şekilde. Family man videosu da 600 bin civarı izlenmiş ama ben çok beğendiğim için çevirdim. Bu arada video istekleriniz varsa yazabilirsiniz. Garanti veremem ama aklımdakileri çevirdikten sonra onlara da bir bakarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.