Şimdi Ara

YTÜ EHB & KOM & BILGISAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hayirli olsun arkadaslar umarim istediginiz siralamalar gelmistir. Bu 3 bolumu tercih etmeyi dusunen arkadaslar varsa yardimci olabilirim. Kendimi tanitmam gerekirse ehb ve bilgisayar okuyorum. Onun disinda genel okul hakkinda sorulariniz olursa sorabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İstatistik düşünen arkadaşlara da ben yardımcı olabilirim herkesin gönlüne göre olsun emeklerinizin karşılığını umarım almışsınızdır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben baştan beri itü kom için çalışıyordum son zamanlarda da ytü ehm düşünüyordum, 20k geldi malesef. Ytü kom tutar gibi yazsam mı diye kararsızım da.Sizce bu sene öne çeker mi ytü kom türkçesi? Geçen sene 21den kapatmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de ortalama kasıp ehmye geçmek ne kadarzor hani ehm ve kom birbirine yakın alanlar Yatay geçişi için avantaj sağlar mı bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • starz2therainbow S kullanıcısına yanıt
    Ortalama kasip ehmye gecmek kolay acikcasi. Yatay gecislerde ytu ehmde inanilmaz fazla kontenjan var bir sorun olmaz bence

• hocam ytü bilgisayar için birkaç soru soracagım bölümde staj imkanları nasıl, mezun olduktan sonra genelde nerelerde çalışıyorlar, bi de fsm yurtları nasıl çıkma ihtimali düşük mü

• cakıci C kullanıcısına yanıt
    Bu sene ozelinde genel bi sikinti var, ituden boundan arkadaslar da dahil topluca staj bulma sikintisi cektik. Onun disinda normal sartlar altinda yildiz bilgisayar ogrencisi olarak 3 veya 4 olup iyi bir ortalamaniz varsa (3 civari yeterli) iyi yerlerden kabul alirsiniz. Bilgisayar muhendisliginde biraz bireysel cabaya da bakiyor bu is. Bolumu okurken bir yandan ya bireysel projeler gelistirin ya da teknik bir kulube girin. Skylab genellikle bilgisayarcilarin tercih ettigi kuluptur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.