Şimdi Ara

YTÜ Metalurji ve malzeme okunur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İELTS 6,0 ve üstü ingilizce , 3.0 ve üstü bir gpa ile mezun olduğumuzu varsayarsak imkanları nasıldır , verdiğimiz emeğe değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 28 Haziran 2024; 22:14:59 >

• Alalım sizi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

Bölüme hala tam olarak ikna olamadım hocam ya . Gazi makine %30 ile arasında gidip geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 28 Haziran 2024; 22:36:40 >
  • tkexpert T kullanıcısına yanıt
    Alıntıladığım hocam size daha iyi anlatacaktır her şeyi.Ama üretimdeki Metalurji,Kimya,Makine mühendisliklerini ortalama üstü üniversitelerde rahatça yazabilirsiniz diye düşünüyorum.Geri kalan sizin ilgi alanınız

• tkexpert T kullanıcısına yanıt

makine farklı metalurji farklı ayrıca bu bölümlerde 3 üstü ortalama yapmak hakikaten çok zor belirli birkaç savunma şirketine girmeyeceksen çokta bir önemi yok ortalamanın.Mezun olmak istediğinde ne yapmak istiyorsun malzeme de kalite kontrol mu yapmak istiyorsun ? yapısal analiz mi çalışmak istiyorsun ? mekanik mi daha çok seviyorsun buna bağlı olarak sorunun cevabı değişir ha önce üniversite diyorsan cevabı net ytü.Bölümde ise ne yapmak istediğine bağlı olarak sorunun cevabı değişir.Maaş , iş imkanı açısından iki bölümde birbirine yakın benim gözlemim.Çalışma ortamı metalurji de daha pis direkt imalatın içinde oluyorsun genellikle.

• Hocam siz kaçıncı sınıftınız? Staj yaptınız mı?

• sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

3. sınıfım henüz staj yapmadım bir yerede başvurmadım derslerle uğraşıyorum.Fakat bu arkadaşın dediği gibi 3 üstü agno ve ielts olanların neredeyse hepsi savunma şirketlerinde staja girdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.