Şimdi Ara

YUKKO.COM VE SAPPHIRE EKRAN KARTI BANDROLÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sapphire yazılı etiket vardı hocam kutuda çok azda olsa deforme vardı ama kartta tek çizik yada toz falan yok başka siteden aldım
  • Bunlara laf anlatılmaz hocam. 1500 TL'lik ürüne 2 kuruş dediğine göre muhtemelen babası arkasında, hayatı rahat.
    @No Way Out

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tamam dostum seri numarasını atıyorum özel mesaj ile. Değişim isteyeceğim ama stoklarında ürün kalmamış görünüyordu en son baktığımda. Bu arada yeni gelen kartının fotosunu özel mesaj ile bekliyorum. Teşekkür ederim.
    @yakup548
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

bende sapphire yazılı etiket vardı hocam kutuda çok azda olsa deforme vardı ama kartta tek çizik yada toz falan yok başka siteden aldım
    Tamam dostum. Kime sorduysam etiketleri Sapphire yazılı. İade ürün yolladıkları konusunda şüphem kalmadı. Teşekkürler...
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkür ederim. Yorum yapmaya bile gerek yok aslında, boşver.
    Bu arada siteyle de görüştüm, iade için yolladım. Süreci ilk mesaja ekleyeceğim.
  • 2 gün önce hepsiburadan RX570 nitro+ aldım kutuda sapphire logolu koruyucu bant vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

2 gün önce hepsiburadan RX570 nitro+ aldım kutuda sapphire logolu koruyucu bant vardı.
    Teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Güvenlik bandında bişey yok 2 kuruş ürün alıyorsunuz bu ne pirpirik adam size havası alınmış pakette mi ürün gondersin taciroglu beyaz peyniri gibi

Yurtiçi giren her ürün incelenir gümrükte açılır bakılır bile paketlere
    Zeka 2 kuruş bile değil 0.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YUKKO.COM VE SAPPHIRE EKRAN KARTI BANDROLÜ

Şu şekilde benim bant diger arkadaslarin da tarif ettigi gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yakup548 Y kullanıcısına yanıt
    👍 Vakit ayırdığın için teşekkür ederim.

• TechTR T kullanıcısına yanıt
    Ne demek umarım süreç kısa sürer, zaten sizi tatmin etcek cevap verseler geri yollamazdın belki hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
    Tamam dostum. Gelişmeleri ekliyorum ilk mesajıma. yakup548 nickli arkadaşa da orijinal bandrolü olmayan, hatta arızalı ürün yollamışlar. Değişimde düzgünü gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Tamam dostum. Gelişmeleri ekliyorum ilk mesajıma. yakup548 nickli arkadaşa da orijinal bandrolü olmayan, hatta arızalı ürün yollamışlar. Değişimde düzgünü gelmiş.

Alıntıları Göster
    Orijinal bandrol nedir? Orijinal olmayan bandrol nedir?

1 santimlik bant değil mi o

• Aptal bu yukko.

1 tane şapir logolu bant bastırsa matbadan, ellenmiş namusu kirlenmiş kartları kakalayacak herkese. Kafa hiç basmıyor.
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    bende onu ima ediyorum

zor bişey değil onu TR de bile yaptırırsın 2 kuruş maliyeti yok adamlar böyle şeylerin peşinde olsa yapmaz mı

şimdi bu konudaki kartı ele alalım , adam aldığı kartın bandında logo yok diye geri iade etti peki bu kart ne olacak onu diyorum? TR de zaten vergiyi kirayı elemanı vs herşeyi düş kazancın %2-5 arası değişiyor. firma kartı çöpe mi atacak? defolu diye yarı fiyatına mı koyacak sitesine? sadece paketi açılmış bakın daha kullanma yok.

bu ülkede insanla ile uğraşmakta zor.

arızalı kullanılmış vs kart alanları tenzih ederim onlar ayrı tabi ki herkes hakkını arayacak.
  • Bende yukko dan RX570 8GB Nitro aldım kutuda Sapphire logolu etiket vardı.Kutu tertemizdi herhangi bir zorlama yoltu

• bandrole dikkat etmen iyi olmuş. en azından kandıramamışlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.