Şimdi Ara

Yüksek Km Araç Aldık Yorumlarınız Neler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tekrar hayırlı olsun, iyi veya kötü bir karar verip araba alınmış. Artık bundan sonra kötü düşünceleri aklından çıkarıp arabanın keyfini sürmeye bak. Kimsenin ne dediğine de takma kafani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer otomatikse şimdiden geçmiş olsun

• Comfortlıne, manuel, 190bın km, jetta... 2.0tdı motoru olsa anca kurtarır :) hayırlı olsun

• 80 bin liraya 200 bin kilometreye dayanmış jetta

Hayırlı olsun.

• Km denir dolayı ağır bakımları ister.Bu bakımlardan sonra kullanılmaz değil.Tabiiki plastik akşamda, direksiyonda deforme olmuştur. VW özellikle Dsg şanzıman bakımları önemlidir.Egzozdan karaduman veriyorsa enjektör,eğri ve turbo ile çepni yakar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dikkat etmeniz gerekenler

1.Dsg
    2.Dpf
    3.Enjektörler
    4.Turbo
    5.V kayışı ve Triyer Kayışı(Zinciri)

Benim kayınço 200bin kmde 2011 dizel jetta aldı dpf iki kere yaptırdı iki kere yolda kaldı,sonra dsg şanzıman dağıldı yolda kaldı şuana kadar 15bin tl masraf etti illalah dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 10 Temmuz 2019; 13:14:27 >
  • Bakımların zamanın da ve Y.servisde yapılması Yüksek Km bir araç tercih etmek için iyi bir kriter. Bakın, zamanında yapılması da yetmiyor Y.servis dedim, Neden
    Kendi Şirketime 4 Yılda 1 Ticari araç alırım, Genelde 2.el ve 200K Üzeri, Y. Servisin şu avantajı var, Araç belirli Km'de Yazılım veya Bazı parçada Revizyon gerektiriyor.
    Özellikle Dizel araçlarda yıpranım daha fazla, Y.servisde tamir yerine değişim var ve Orjinal parça , Özel servis ya ellemez, yada tamir veya idare edecek şekilde yapar, değişimde yüksek oranda yan sanayi kullanır.
    Dolayısıyla, Y.servis görmüş yüksek Km'li araçlar daha sağlıklı olur ve sorun oranı daha azdır.
    İstisnaları ve Y.servis kalitesindeki Özelleri ayrı tutuyorum ( Yüzde 5'i geçmez ama)

• quote:

Orijinalden alıntı: iquique

Dsg li yüksek kmde dizel golfü ben alıyorum.
    Foruma böyle bir mesaj atacak cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim :) Sakın ha aldım biniyorum sorun yok veya sorun çıktı diye konu açmayın, valla bu forum size arabayı yaktırır. Tekerim patladı deseniz, "al işte, dsg'li araç almayın diye yalvardık, bu millete müstehaktır" diyenler olacaktır. Gizli gizli binin :)

• Tanıdık manıdık hikaye. 190bin km de C segment araca 79bin çok bence. D segment bir araç olsun bir yıl eski olsun verilir. Bir de aile aracı olarak aldım diyorsunuz. Çok iyi 508 ler vae o fiyatta ama iş işteb geçmiş hayırlı olsun.

• Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın aracınızı.

190 bin yüksek bir km değil ama biz aldığımız araçları 2. el kaygısı ile emanet gibi kullandığımızdan dolayı km, boya, değişen parçaları sorun ediyoruz genel olarak.

Bana sadece fiyatı daha uygun olmalıymış gibi geldi. 190 bin de ki bir motorda bir çok parça değişim isteyecektir en başta triger vs gibi. Bu masraflar sonrası birde satarken km daha yükselmiş olacak haliyle zarar edebilirsiniz. Severek ve gönül rahatlığı ile kullandıktan sonra bununda pek bir önemi yok aslında.

Motorda yıpranan yada ekonomik ömrünü dolduran parcaların değişimi sonrasi bir 190 bin daha rahatlikla gider araç.

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daft Punk -- 10 Temmuz 2019; 13:27:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Foruma böyle bir mesaj atacak cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim :) Sakın ha aldım biniyorum sorun yok veya sorun çıktı diye konu açmayın, valla bu forum size arabayı yaktırır. Tekerim patladı deseniz, "al işte, dsg'li araç almayın diye yalvardık, bu millete müstehaktır" diyenler olacaktır. Gizli gizli binin :)

Alıntıları Göster
    eyvallah kardeşim. yaşım 46. bugüne kadar çok araba kullandım, aldım, sattım. Polo GTi da kullandım 3 yıl. şimdi hedefim büyük turbolu Golf TDi kullanmak. yoksa 308'imden çok memnunum.

bu forumdakilerin aklına ve kafasına bakarsan hiç bir arabayı alıp kullanamazsın. çoğu liseli ne arabadan ne şöförlükten anlayan kişiler.

• kmsi daha az servis bakımlı boyalı bakın derim. 200bin'in üzerindeki arabada boya olsa ne olacak o araç 250bin'e gelince o yaştaki araca talep olur mu. Ben almam
  • 2015 model araç için çok fazla km o keşke almasaymışsın.
  • Jetta C segmentinin lideri olan araç. Kalite, konfor, güvenlik, prestij hepsi var araçta. 2015 model için bence fiyat makul.

Geçen yıl tanıdık esnaftan 150 bin kmde Honda Jazz aldık. Bir sene oldu daha tık yok maşallah. Arabaya bakılmışsa km çok önemli değil.
  • konu basligi yanlis oyle yuksek km degilki bi an 1milyon km de falan sandim ki daha 200k olmamis
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar85

Bence km cok yüksek. 80.000 tl veriyorsun. 200.000 km araba alıyorsun. Arac kaliteli bile olsa metal bu aşınır. Kablo olsa çürür. Bence baska marka düşük km arac bakin. Iki kisinin kullanması temiz oldugunu göstermez. Misal abim tek el kullaniyor ama arabanin anasini aglatmiş. Hala da hor kullaniyor. Ama sorarsan tek el.
    Bu mesaja hiç cevap gelmemiş
  • O fiyata daha dusuk km de 1.6d Volvo s40 veya Volvo s60 bakmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2. Elin illaki bir kusuru olur sizinki de km olacak. 50 bin km olsa fiyatı ne kadar olacaktı ?

• Piyasanın vardığı noktaya bakın hele. 80.000 TL ye 200 000 km araç.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.