Şimdi Ara

Yüksek RAM kullanımı yardım lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar merhaba bilgisayarım eski biraz ama 1 ay öncesine kadar bu kadar yavaş değildi .ram kullanımı sürekli %90 lardaydı (2GB RAM) Bilgisayarcıya götürdüm harddisk eskimiş degişmesi lazım dedi değiştirdik ama ram yine aynı ve yavas sonra ram eskimiş değişcek dedi peki dedik şimdi ise boşta % 75-80 arası adam amd işlemci oldugu için rama yükleni dedi.Trend micro antivivür aldım lisanslı tarattım birşey cıkmadı? Sizce sorun nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan_68 -- 26 Aralık 2016; 12:6:24 >

• Tek tavsiyem o bilgisayarcıya bir daha gitmeyin işlemcinin amd oluşuyla ram kullanımı arasında nasıl bir bağ kurduysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_A_S

Tek tavsiyem o bilgisayarcıya bir daha gitmeyin işlemcinin amd oluşuyla ram kullanımı arasında nasıl bir bağ kurduysa.

Arkadaşım sonuna kadar haklı...

Görev Yöneticisinden Performans başlığına tıkla hocam orada Bellek kısmına bak hangi program kullanıyor belleği en fazla...

• kualandığın programları kontrol edin ayrıca o nasıl bilgisayarcı
  • Arkadaşlar kontrol ettim görev yöneticisinden durum resimdeki gibi aklıma virüs geliyo ama trend microda bişey bulamadı.Başka ne olabilirki?

• İşlemler sekmesinin ekran görüntüsünü de atar mısınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar masraf yerine ram artırmayı denemeliydiniz hocam. Çözüm bulamazsanız bilgisayarınızı sıfırlayın , herhangi bir değişiklik olmazsa ram takviyesi yapın.
  • Hocam 2gb ram vardı 4 e cıkardık sımdı ama yıne yuksek calısıyor.Yüksek RAM kullanımı yardım lütfen!!
  • görev yöneticisini aç, işlemlere gel ''rundle.exe'' yi sonlandır ram kullanımı 80-90 dan iner 0a yada 10-20 ye
  • hocam öyle bir uzantı bulamadım
  • biraz daha düşük olabilir tabi ki ama w7 ultimate için 4gb böyle olur bence.
  • Görev Yöneticisi > İşlemler sekmesini açın. Aşağıda "Tüm Kullanıcılara ait işlemleri göster" gibi buton var. Onu tıklayıp tüm listenin fotoğrafını atın.
  • Yüksek RAM kullanımı yardım lütfen!!
  • Sidebar.exe ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rami kullanan svchost.exe. İşletim sistemine göre Google'da ara. Bi dünya makale var. Biri mutlaka işe yarıyor. Ben w7 de çözmüştüm ama hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackinlove

Sidebar.exe ?

Sidebar masaüstüne sağ tıklayınca araçlar sekmesinde işlemci ve ram kullanımını masaüstünde gösteren araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Sidebar.exe ?

Sidebar masaüstüne sağ tıklayınca araçlar sekmesinde işlemci ve ram kullanımını masaüstünde gösteren araç.

E tamam da bende niye aktif demek istedim.Ram lullamimindan sikayet vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Sidebar.exe ?

E tamam da bende niye aktif demek istedim.Ram lullamimindan sikayet vardi

Sanırım yanlış anladım. Ben, "bu ne demek" diyorsun sandım. Pardon.

Ayrıca sidebar fazla yüklenmiyor rame. Onu sonlandırsa bile pek faydası olmaz. Bende de o kadar kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.