ARKADAŞLAR DELİRMEK ÜZEREYİM STAR TV Yİ AYARLAYAYIM DERKEN BÜTÜN KANALLARI SİLDİM SONRA FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜM KANALLAR GELDİ AMA SAÇMA SAPAN HEPSİ KANAL D SHOW ATV FALAN HİÇ YOK BİRDE BENDE TÜRKSAT 1C YAZIYOR İNTERNETTEN BİRAZ ARAŞTIRDIM BÜTÜN AYARLARDA 2A VEYA 3A YAZIYOR BEN BU UYDUYU NASIL DÜZENE SOKACAĞIM BU KANALLARI NASIL AYARLAYACAĞIM VARMIDIR BİR BİLEN ???
Uydularla ilgili başka bir forumda hazır kanal listesi olan dosyalar var. Direk yüklüyorsun geliyor diye biliyorum, ama ben denemedim hiç.
bende iki tene yumatu var. bir tanesinde turksat 1c yazdım her nasıl olduysa bütün kanalları kendi kendine buldu. ne yaptığımıda hatırlamıyorum ama ismini yazdım otomatik buldu hayret! diğeride yumatu, çok uğraştırdı, turksat 1c yi yükleyemedim ama bir şekilde forumda anlatılanlarından değişik bir şey yatım sadece STAR tv ve eklentilerini yükleyebildim. ama tv8 ve diğerleri yok Koskoca Donanımhaber Türkiyenin enbüyük forum sitesi, mutlaka yumatu kullanan ve bilen vardır, bir ortaya çıksalar çok şey soracamda