Şimdi Ara

Yurt dışı alışveriş limiti düşürüldü: Gümrük vergileri büyük oranda arttı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
604
Cevap
10
Favori
27.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz zaten vergimizi fazlasıyla verip alışverişimizi yapıyorduk. Ortada hiçbir hukuksuzluk kuralsızlik yoktu. Vergi kaçıran işletmeler daha fazla kazansın diye bizi harcadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuraT69Turab M kullanıcısına yanıt

Şeker fabrikalarını satıp, pancar üretimini bitirdiniz.

Fındığa para vermeyip, köylüye fındık ağaçlarını kestirdiniz.

Anadolu'dan gitme mercimeği, Kanadadan ithal ediyorsunuz.

Hayvancılığı bitirip, 15 firmaya et ithalatı izni verdiniz.

Senin gibi yalakalar da iktidar övüp, burada klavye başında milletin sinirini zıplatmaktan başka ne üretti mesela?

Bir örnek ver de yüzümüz kızarsın.

TOGG fabrikasında montaj yaparak üretim mi yaptığını zannediyorsun mesela?

• Bu millet halinden memnun. Seçimde bunu görmedik mi ?

Yurtdışı alışverişlerini komple yasaklayın gitsin.

Hatta emeklinin aylıklarını kesin başlarının çaresine baksınlar.

Çıkış har(a)cını da 1 milyon lira yapın kimse kaçamasın.

Çalışsınlar nası olsa kimsenin sesi çıkmıyor.

• Zendo kullanıcısına yanıt

Daha bu yazın başı 1500 euro olan sınır hala 1500 zannedip 1490 euro sıvı soğutma parçaları aldım 3000 euro vergi istediler toplam 4500 euro tabiki ödemedim iadet ettim satıcı da sadece iade için olan kargo ücretini (25 euro ) istedi yok hobin olmayacak... şeytan diyor ki git bosna herse bulgaristana nereyeyse işte oraya sipariş ver ordan al ... makul vergi isteseler de seve seve ödesek

• Zaten bu hızda devam edersek ya iç savaşa ya darbeye doğru gidiyoruz bakalım ilk hangisi kapıyı çalacak ...

• Oğuz51515151 O kullanıcısına yanıt

bak bak bak alışveriş yapamıyor diye iç savaş veya darbe çıkaracakmış l@n 15 temmuzda don atlet kalanları hatırlatırım sana'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keb@nlı23 -- 6 Ağustos 2024; 13:52:7 >
  • önce limit yokken parfüm alanlara geldiler, ben parfüm almıyorum ki dedim

sonra 1500 euro sınırında ekran kartı alanlara geldiler, ben ekran kartı almıyorum ki dedim

sonra 150 euro sınırında saat alana geldiler, ben saat almıyorum ki dedim

sıra bana geldiğinde, benim alınmama ses çıkaracak kimse kalmamıştı

• Bugün verdiğimiz siparişler için geçerli mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam da AB dışı ülkeden uzun zaman sonra ilk defa ürün alacakken.. Hiç böyle bir şey yapmasalar tabi ki daha iyiydi ama zaten eninde sonunda bu yasakçı zihniyet ile yapacaklardı bari erteselerdi. Herkese geçmiş olsun.

• keb@nlı23 K kullanıcısına yanıt

Niye bak banladeş de darbe oldu. Halk sarayı bastı yiyemediği tüm yemekleri gördü yedi. Yatamadıgı en rahat yataklarda yattı kuru ekmek soğan la bizleri kandıramazsınız hırsız lar dediler bastılar mekanı.

x (formerly twitter)
    Izzet Capa (@izzetcapa) on X
    https://x.com/izzetcapa/status/1820424622241620036
    Koca ülkede tek sorunun yurtdışından alışveriş yapamamak olduğunu mu düşünüyorsun cidden? Yoksa ironi mi?

• Kaçakçılar ile getirtiriz. Artık yapacak bir şey yok.

• encuni kullanıcısına yanıt

bangladeşte darbeyle gelmiş birini indirdiler. Önce ne olduğunu öğren sonra cevap ver rezil olma!

• emre_3579 E kullanıcısına yanıt

muhtemelen 21'ine kadar gelir, sorun olmaz. olacak gibiyse iptal edin zaten.

her darbe askeri olmuyor bazıları amerikan ucaklarında uctuktan sonra başa geliyor .)

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Malesef öyle ama.. Sırf devlet değil mal mülk sahibide para göz oldu vicdan kalmadı kimsede.. %5 lik kısım vicdanlı sadece o kadar az yani

• berk768 kullanıcısına yanıt
    Cari açık sorunu neden var acaba çiftçi buğday yetiştirir ken buğday ithal etmelerinden olabilir mi acaba bu sadece 1 i daha ne saçmalıklar var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diyecek söz kalmadı artık...

Hakikaten okumuyor sizin mahalle. Şeyh Hasina Vecid'in kim olduğunu öğren ondan sonra laf et burada partizan.

Darbeyle gelmişmiş. Hı hı evet.

• Bilmediğimden soruyorum, Çin neden dünya nüfusunun %1'ine sahip bir bölgeye ürün satabilmek için onca zahmete katlanıyor? Ya da onlar, "biz Türkiye'ye satış yapmıyoruz" dese onlar ne kaybeder, biz ne kaybederiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.