Şimdi Ara

Yurt Dışı Düşünceleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

Abu dhabiye gitme arzum var. Gidip petrol kuyusu bulmaya çalışsam Türkiyede de benzin istasyonu açsam...

Şaka yav ben başka ülkede yaşayamam buna zor alıştım

• bizim burda biri var biyoloji mühendisliği okumuş şu an da bizle japon dili okuyor.
    o arkadaş gibi olmak benim düşüncem. ama bölüm işini japonya ya gidersem, orada sorup soruşturmak istiyorum. burdaki insanla ordakinin düşüncesi ihtiyaçları farklı.

arkadaşımdan nissan'da full time işten 300 bin yen alınabileceğini öğrendim. :O
    işin garibi lise mezunu herkesin yapabileceği bir işmiş.

marketlerde part time işlerde aylık 150 bin yen alabiliyormuşsun.

yaklaşık 120bin yenle türkiyedeki asgari ücret kalitesinde yaşanabiliyor dedi. (türkiyeye de gelmiş biliyor :D ben de anlattım biraz gerçi.)

o an türkiyede çalışana verilen değeri anladım. akşama kadar köpekten beter halde çalışıp kıt kanat geçinen insanlar gözümün önüne geliyor. benim ne yapıp ne etmeli oraya yerleşmem lazım aga. bu kadar.

öğretmenlik konusunda fena değilim. güzel anlatıyorsun derler. ingilizce japonca gerçekten iyi olabilir. ama onun için önce bi japoncamı mükemmelleştirmem lazım. gerçi daha 2 senem var n1 i alırım o konuda rahatım ama, bölüme başladım başlayalı ingilizcem zayıfladı. aslında pek de iyi değildi. lys de 70 net var diye artisleniyordum. ta ki lys5 ingilizcesinin o kadar da mükemmel bir başarı olduğunu anlayana kadar. şimdi ilgilenmiyorum ingilizceyle, birileriyle konuşmaya çalışırken ingilizce sözcükleri hatırlayamıyorum kafamdan uçup gidiyorlar. ekstra ona da çalışmak lazım. yani her türlü bir sürü iş.

• üniversiteyi almanyada okuduktan sonra temelli orda kalmak istiyorum.üniversite için önümde 1.5 sene daha var,orta derecede almancayla ileri düzey bi ingilizceye sahibim.çifte vatandaş olma gibi bir avantajım var ayrıca.ama gitmek için çok para lazım görücez
  • yazın petersbug'ta olacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an K.K.T.C'deyim okuldan dolayı,bitince büyük ihtimalle yüksek lisansa devam edeceğim.Eğer olurda burayı da alırlarsa AB'ye vatandaşlığım var zaten. Gider bir Avrupa ülkesinde yüksek lisans yapar,orada çalışırım.Emekliliğimde de Ayvalık'a döneceğim kesinlikle. En yaşanabilir emekli kasabasıdır kendisi 4 sene liseyi geçirdim orada hala özlerim.

Herkese iyi forumlar.
  • Akşama kadar bilgisayar başında oturan adamlar nerelere gitmek istiyor vay anasını
  • Eğitim için gideceğim biyere

para olursa amerika kanada japonya olmazsa polonya felan sizde başka yerler söylerseniz onlarıda göz önüne alayım araştırmadım çünkü pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chille

Eğitim için gideceğim biyere

para olursa amerika kanada japonya olmazsa polonya felan sizde başka yerler söylerseniz onlarıda göz önüne alayım araştırmadım çünkü pek.

Yeni Zelanda hocam
  • BlueExorcist kullanıcısına yanıt
    taylanda giderim bende o zaman hocam .Japonya olaydı iyiydi
  • Japonya'ya gitmek isteyen arkadaş, Japonya'nın göçmen politikalarından haberin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodbanger

Japonya'ya gitmek isteyen arkadaş, Japonya'nın göçmen politikalarından haberin var mı?

Fazlasıyla, sorun mu var?
    Yok ne diyim, yolun açık olsun o zaman.
  • Para yok... para para para.
  • Burda yaşarım ama tur gezisine gitmek isterim ilerde para biriktirirsem
  • Work and Holiday ile Avustralya'ya gitmek.
  • Bir whatsapp grubu kurabiliriz aslında. Yurtdışında yaşayanlar - yaşamak isteyenler adı altında.
  • Valla aklımda amsterdam var ama abd de arkadaş var buraya gel diyor iş falan bakıyordu hatta geçenlerde bu işleri hiç araştırmadım düzgün bir şirket bulsak iyi olur aslında meslek web tasarım grafik oralarda bu meslek ne derecede iyi malum türkiyede işsizlik var. Bazı şirketler kalıcak yer vize falan ayarlıyormuş ama sorunda o güzelim şirketleri bulmak sanırım 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: furkican

Valla aklımda amsterdam var ama abd de arkadaş var buraya gel diyor iş falan bakıyordu hatta geçenlerde bu işleri hiç araştırmadım düzgün bir şirket bulsak iyi olur aslında meslek web tasarım grafik oralarda bu meslek ne derecede iyi malum türkiyede işsizlik var. Bazı şirketler kalıcak yer vize falan ayarlıyormuş ama sorunda o güzelim şirketleri bulmak sanırım 😀

Web tasarım için önerebileceğim ülkeler, Amerika, Japonya, Kore, Almanya ve Kanada. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Güney Kore de bu iş baya ünlü
    Sağolun hocam bana en yakın yine Amerika geliyor

• Daha önce Çin'de 1 ay kadar kaldım. Çok beğendim. Bir çok arkadaş edindim. Bazen özlüyorum orayı. Gelecek ay Ukrayna gibi bir planım var. Orada bir iş planım olursa gideceğim. Şansa kalmış bir durum. İnşallah olur da yeni bir kültür görürüz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.