Şimdi Ara

Yurt Dışında Yüksek Lisans Yapmak İçin Gerekenler Yurt Dışında Yüksek Lisans Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yaklaşık 2 yıldır mezun makine mühendisiyim Uludağ Üniversitesinden mezunum, uluslararası bir şirkette çalışıyorum ve sıklıkla İngilizce kullanıyorum. İngilizcemi geliştirmek için bir arayış içerisindeyim. Yüksek lisans ya da bir dil kursu düşünüyorum fakat şuan yüksek lisans üzerinde daha fazla duruyorum. Yurt dışı yüksek lisans ile alakalı genel bir araştırma yaptım fakat net çözümler bulmuş değilim. Ortalamam 2.90/4.00, ingilizcem: pre-intermediate.
    Demem o ki daha önce bu şekilde bir yolunu bulup yurt dışında yükseğe başlamış olanlar varsa ve bilgilerini paylaşırlarsa büyük iyilik yapmış olurlar. Şimdiden ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler.@

• Merhaba, ben de şu anda yurtdışında yüksek lisans yapma yolundayım. Yapman gereken toefl veya ielts'e girerek sonuçlarını diploman ile birlikte programına başvuracağın okullara göndermek. 2016 kış için başvurular başladı, kimi programın ocakta biterken kimi okulun mayısta bitiyor. Ben Almanya'da İngilizce eğitim verilen bir programa başvuru yapmayı düşünüyorum. Almanca da zamanla yeteri düzeyde öğrenirim dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.