Şimdi Ara

Yurtdışından gelme sıfır Canon S2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından gelme sıfır bir Canon S2 buldum, adam yeni getirtmiş ve makina kullanılmamış. Sadece kutusu yok ama faturası herşeyi var... Ne kadar bunların piyasası? Almak istiyorum...

• Canon S2 ile ilgili bütün sorularının cevabını bu linkten alabilirsin, fiyatınıda yazdık

http://forum.donanimhaber.com/m_3592843/tm.htm
  • quote:

Orijinalinden alıntı: xtolga

Canon S2 ile ilgili bütün sorularının cevabını bu linkten alabilirsin, fiyatınıda yazdık

http://forum.donanimhaber.com/m_3592843/tm.htm

Bana 800 dediler, USA den gelmiş ve sıfır daha kullanılmamış. Ancak kutusu yok, sanırım sınırda sorun olmasın diye kutusuz geçmiş. Ancak faturası falan herşeyi var...
  • 800 e al.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: arctic

800 e al.

İyi mi fiyat yani?
  • delimisin 800 peşine alınırmı.Sirkeciye gitsen 50-60 ytl koyup garantilisini alırsın.
    Pazarlık kabiliyetine göre 560 eurodan aşşağı çekersin.Tabi peşin fiyatı bu.
    Hattta eğer istiyorsan ben sana 550 dolara gönderecek birini bulayım.(her şey dahil)
  • 880 milyona garantili ve Türkçe menülü almak varken neden 800 milyona macera arıyorsunki, kar edicem derken zarar edersin
  • quote:

Orijinalinden alıntı: xtolga

880 milyona garantili ve Türkçe menülü almak varken neden 800 milyona macera arıyorsunki, kar edicem derken zarar edersin

Garanti kısmı doğru da, hatırlatayım ABD'den gelenlerde de Türkçe menü var. Sanırım Türkçe kullanım klavuzu demek istediniz?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: derkin

delimisin 800 peşine alınırmı.Sirkeciye gitsen 50-60 ytl koyup garantilisini alırsın.
    Pazarlık kabiliyetine göre 560 eurodan aşşağı çekersin.Tabi peşin fiyatı bu.
    Hattta eğer istiyorsan ben sana 550 dolara gönderecek birini bulayım.(her şey dahil)

+54469889

800 milyona garantisiz s2 mi satılırmıs, peh
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Adnan Ak

Garanti kısmı doğru da, hatırlatayım ABD'den gelenlerde de Türkçe menü var. Sanırım Türkçe kullanım klavuzu demek istediniz?

+1000

kutusu yoksa 700 ver bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epsis -- 11 Ağustos 2005, 19:01:51 >
  • 700 de fazla ama düşünülebilir.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: derkin

700 de fazla ama düşünülebilir.

Arkadaşlar doğru söylüyorlar bence 700-750 den fazla verme. Senin için sadece garanti sorun olur, onun haricinde zaten makinede Türkçe menü var, türkçe kullanma klavuzunuda forumdan birisinden istersin fotokopi olarak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.