Şimdi Ara

Yusuf tekin e tesekkurler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya ben birde nitelikli proje okulda okudum 100 kisiden max 2 kisi eli opulecek kisi 98 i birsey demiyeyim

Gozumun onunde kac ogrenciyi asagiladilar velilere cahil bunlar kopekten beter diyen bircok ogretmen gordum

Halbuki o kisiler asagilanmayi haketmemislerdi

Simdi bakan bey yetkilerini kullaniyor diye laf ediliyor

Benlik bir sey olmadi

Ama insanin gorunce bile agirina gidiyor

Bakanımızın Allah yardimcisi olsun bakanin her tokadinda icim rahatliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 14 Temmuz 2024; 19:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bazı öğretmenler işin ucunu kaçırıyor. benim de kötü birkaç anım olmuştu.

• Ya bakan bey eline sopayi alsa sıra dayagina cekse bunları hakkıdır

Ögretmen kalitesi asiri dusuk

Adamlar defalarca sırf babası ciftci cevap veremez diye ogrenciyi asagiladilar

Birde annesi bassavci vekili olan biri vardi ogretmenlerin agzina s... seslerini cikaramadılar

Bunlar boyle kisiler

• Benlik bir sey olmadi

Cunku bunlarin nasil karakter yoksunu olduklarini gordum ses cikarmadim

Ama insanin gorunce bile agirina gidiyor

Bakanımızın Allah yardimcisi olsun bakanin her tokadinda icim rahatliyor

• Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

kanka ben doğuda okurken babam memur deyip geçiyordum bizimkiler öyle tembihlediydi. bir gün ortaokuldaki hoca cahil anan baban gibi olmamak istemiyorsan oku adam ol demişti. pedere söyledim lafları okula geldi ağzına sıçtı doğal olarak. Adam o saatten sonra sürekli bir ihtiyacın var mı bilmem ne demeye başladı ama gariban ailelerin çocuklarını eziyordu. Bu kafada dolu öğretmen var. Dayağı hak ediyorlar.

• Sana yazdim annesi bassavci vekili mi ne olan cocuk ogretmenlerin icinden gecti kes lan bile dedi bu ogretmenlere posta ustune posta koydu hicbiri sesini cikaramadi adam herkesin icinde kafasi atti sizi de sey ederim yapacaginiz isi de dedi hicbir sey yapamadilar

• Benim ogretmenlere kinli olma sebeplerimden biri asiri cahil ve ikiyuzlu olmalari

Cahillikleri kendi bolumlerini ulasilmaz zannetmeleri en basit sorulari bile cozememeleri

Ikiyuzluliukleri ise arkasi olmayani ezmeleri arkası olanda ise kedi gibi olmalari

Ama arkadasi keske tebrik etseydim bende bassavci vekili olsa bunlarin anasina da soverdim

• Kanka ben ara ara canim sıkıldıkca konu acıp bunlari asagiliyorum

Sebebi de şu toplumun acık ara en gereksiz en guce tapan kitlesi bunlar

Icinden ciktiklari halka kopek muamelesi yapan bunlar

Biz bunu deyince ogretmen dusmani

Bakanın yerinde ben olsam hitler almanyasindaki yahudilerin durumuna dusururum bunlari

Begenmedikleri halkın sayesinde maas aliyorlar halkı asagılamaya haklari yok

• Loky19 kullanıcısına yanıt

Ustte yazdiklarimi da oku

Allah bu bakana gucnkuvvet versin ancak o bunlarin hakkindan gelir

Istedigin bahaneyi say ben dogru yaptigi seyi savunurum yanlisi da kendisini ilgilendirir

• Adam yerine koyup cevap verdim pardon

Ne dersen de diyelim bakanin bir dogrusu var ben bunu savunurum ama suydu ama buydu demem

Daha onceki bakanları istediklerini yaptiriyorlardi

Bu bakan bu konuda dik durdu ben de bunu takdir ederim

Bakanın yerinde ben olsam hitler almanyasindaki yahudilerin durumuna dusururum bunlari

Begenmedikleri halkın sayesinde maas aliyorlar halkı asagılamaya haklari yok

Hadi sunu acikla nitelikli proje okulunda bir ton kisiyi asagiladilar onumde ogrencinin velisini azarladi hakaret ettiler hepte arkasi guclu olmayanlarla oyun hamuru gibi oynadilar

Ogrencisinin babasina anasina kopek demeye ne hakki var cahil demeye ne hakki var bunu yapan onlarca hoca vardi birkac tanesi haric geri kalani bu halka hem sovduler hem halkin parasini maas olarak aldilar

Ne olursan ol haksizligi savunma insallah yaptiklari zulümün bin katıni yasarlar

• amanallahim2 kullanıcısına yanıt

Olay şu

Bazı arkadaslar ne olursa olsun bir meslek grubunun yüce elestirilemez oldugunu dusunuyorlar ama bende karsilastigim bana yapilmasa da sahit oldugum asagilik davranislarla bunun yanlis oldugunu acikliyorum

• Kesinlikle haklısın öğretmenlerin büyük çoğunluğu vasat ama egosu tavan, okulu nasıl okuduğu belli olmayan liselilerin ortaokulluların sorularını çözerken bile bocalayan ama kendini profesörmüş gibi satan tipler. Bu ezikliklerini de çoluk çocuktan çıkarıyorlar güçleri onlara yetiyor. Öğretmenlerin yerine derslere sağlam mühendis/tıp/temel bilimciler girse sonra kimse ders dinlemez bunlardan. Anlatacakları 3 5 bir şey var onu da yaparken sinir krizi geçirip milleti aşağılıyorlar. Eğitim fakültesi okumak bu kadar psikolojilerini bozuyorsa bunlara hiçbir iş vermemek gerek zayıflar.

• Denetim yok

Aslında şikayet sistemini isletip ogrenciye ailesine hakaret edeni tespit edip memurluktan at bitti gitti

• Kac tane hoca velisine köpek hayvanoglu hayvan ve burada soyleyemecegim hakaretler etti

Sebep ne kendilerini padisah sanmalari insallah gun gelir saltanatlari paramparca olur

• ilk defa sana katılıyorum  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.