|
%100 elektrikli yeni Hyundai IONIQ 6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
Hyundai bu tasarım nedir ?? Tesladan biraz örnek alsınlar togg bile bundan daha yakışıklı .
Fiyatına ise hiç bir şey demiyorum . 2milyon 700 bin TL ye kim neden Hyundai alsın . Fiyatları iyice abarttılar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzele benziyo hee ama bir toros değil ........
-
uzun menzil kaç km ? göremedim.
edit: 519 uzun menzil olanmş zaten. normali 429 km menzilliymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Eylül 2023; 12:33:2 >
-
Elektrikli araçlar, sıvı yakıt kulanan araçlara göre daha maliyetli üretiliyor olsa gerek.
-
Diğer generic araba tasarımlarından uzak, Hyundai tasarım mirasını her noktasında kullanan bir ürün çıkartmışlar. Özgün bir araba tasarımını dünya çapında her incelemeci överken siz peki neden beğenmediniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arka biraz Porsche çakması gibi olmuş, İoniq 5 daha alımlıydı bu açıdan. Alabileceğimizden değil de işte...
-
Fiyat güzel, tasarımdan emin değilim
Bırak Allah aşkına, görüyorum yolda Tesla'yı. Arkadan börtü böceğe benziyo, tipsiz bir şey işte.
-
tesla ve tasarım...tamam anlaşıldı mouensoncuğum...
-
fiyatı uygun, hemen sardırayım bir tane uzun menzilli olandan...
-
bu sene sonuna kadar sadece 200 adet getirilmesi planlanmış, çok talep olursa sayı artabilir demişler ama sene başından beri gelen ioniq 5 sayısına bakınca 200den fazla geleceğine pek ihtimal veremiyorum.
tek motor, küçük batarya olan i5 elektrikli düşünenler için fiyat performans aracıdır(tabii bulabilirlerse)
bu fiyata megane etech'in sunmadığı v2l, ısı pompası, 800v alt yapısı sayesinde hızlı şarj desteği gibi muazzam özellikleri var
adetli getirselerdi ısı pompasız megane ve mg4 luxury satışlarını kestirirlerdi
-
200 adet neymiş ya %10 sınırında zaten. Satışa dair bilgi var mı hocam, isim mi yazıyorlar ?
tanıdığı olmayan alamaz durumunda gördüğüm kadarıyla.
bazı bayileri arayan arkadaşların verdiği bilgilerden çıkardığım sonuç bu
kimisine ocağa kadar o aracı bulamazsınız denmiş.
kimisine bize gelen araçların sonuncusunu az önce verdik denmiş.
birisine de hafta içi araçlar gelecek, gelin test sürüşü yapın bakın denmiş(tanıdığı var mı bilmiyorum bilgi vermedi)
-
Düşük versiyonu bulan varsa haber verebilir mi?
-
Parasının hakkı bir araç 1.6 milyonluk olan.
Abd de bu arabalar iyi satıyor, bizim pazara uymaz ama, göstermelik bir iki tane getiriler işte.
Bayağı bi bayi ile konuştum. İki tanesi elimizde olan aracı sattık dedi. Diğerlerine hiç gelmemiş.Ekim'in ilk haftası tetikte olmakta fayda var. Mümkünse gidip yüz yüze konuşun.
-
tesladan bile ucube tasarım ve akıl tutulması 2.7 milyon fiyat.
Adamlar hava direncini 0,21 yapmışlar, o sebeple olabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Diğer generic araba tasarımlarından uzak, Hyundai tasarım mirasını her noktasında kullanan bir ürün çıkartmışlar. Özgün bir araba tasarımını dünya çapında her incelemeci överken siz peki neden beğenmediniz?
|
Bırak Allah aşkına, görüyorum yolda Tesla'yı. Arkadan börtü böceğe benziyo, tipsiz bir şey işte.
|
Türkiye'de lansmana özel fiyat demek bizi ararsanız stok yok çekeriz, fiyat 2.640 olunca 100 bin lira iskontoyla fırsat fiyat diyerek sizi ararız demek. Neyse Tesla bunların ağzına vura vura öğretecek.
|
Hyundai bu tasarım nedir ?? Tesladan biraz örnek alsınlar togg bile bundan daha yakışıklı .
Fiyatına ise hiç bir şey demiyorum . 2milyon 700 bin TL ye kim neden Hyundai alsın . Fiyatları iyice abarttılar |
bu hesap çok alakasız ve yanlışlarla dolu. bir defa abdde 42450 dolardan başlayan araç 77 kw bataryalı ve 168 kw motorlu, bizdeki 54 kw bataryalı ve 111 kw motor güçlü. elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz ve bakın bizde amerikadan bile ucuz diyorsunuz. ayrıca kıyaslarken bizde vergi öncesi fiyatı yazmışsınız ama nedense amerikada vergiler vs dahil son fiyat ile kıyaslıyorsunuz, neden hyundai çalışanı mısınız? hyundai türkiye hiçbir aracı zararına satmıyor arkadaşlar. hala zararına sattığına inanan varsa dm atsın birlikte güzel projelerle büyük paralar kazanalım :D |
uzun menzil kaç km ? göremedim.
edit: 519 uzun menzil olanmş zaten. normali 429 km menzilliymiş. |
1810 fakat fiyatinin tam sinirda uygun oldugu donemde cok kisi siraya girdi muhtemelen buyuk bir kismi da %10 otv fiyatindan aliriz cok ustune satariz diye dusunen al satci tayfaydi. ama togg varken togg fiyatina yakin civardaki elektrikli araclar hep %10 dilimde kalacak bunu akil edemediler. hyundai bayileri de hala buna guvenup gectigimiz senelerdeki gibi yuksek fiyat cekiyor. resmi olan fiyatin ustunden satip cebe indirmeye calisiyorlar. cakallik baska birsey degil. diger firmalar kampanya ustune kampanya yapip rekor satislara ulasirken genel toplamda hyundai grubu bu sene oldukca geride kalmisti. rakamlari salliyorum 5 10 arac satip arac basina 200 kazanayim yerine 2 3 aracmm satayim arac basina 500 600 kazanayim pesindeler. |
tesla ve tasarım...tamam anlaşıldı mouensoncuğum... |
1600 liraya koltuk soğutmalı başka araç yok.
menzil 450 yeter boyut 480cm. skoda kodiak 480, range rover sport 480... bu fiyata passat modeo sınıfı araç. servis masrafı yok. 1 depo 100tl. görüntüye takılan varsa daha 2020li yıllara girememiş demektir. |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X