Şimdi Ara

yüzdelik dilimi çok farkı okula yerleştim diyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim eski okul kaçla kapatmış yaw. Bahçelievler Adnan menderes anadolu lisesi 475 puanla girdiydim 5 yıl önce
  • 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    Hocam sana gazi olmadı mı :O neyse nakil ben de nakil sen de nakil o da nakil everybody nakil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wut is Giriş -- 22 Ağustos 2014; 23:12:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Hocam sana gazi olmadı mı :O neyse nakil ben de nakil sen de nakil o da nakil everybody nakil

We are the sons of NAKILL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5555SabriReiz5555 -- 22 Ağustos 2014; 23:45:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 6.99
    Lise 7.16
    Easy

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5555SabriReiz5555

quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

yüzdelik 0.69 kazandığım da senle aynı 0,99

Beyler aaal istiyosanız nakile başvurun. Ben de öyle yapıcam Meral geldi gazi istiyodum 0,91 im. Pazartesi başlıyor. Treni kaçırmayın. Her hafta yeni nakiller olacak. Her nakil istemi için 1 lise seçilebilecek...

Aklınız varsa MERALden gitmeyin
  • Kardeşlerim aramızda 1 yaş var , geçen sene ben de tercih olaylarıyla çok uğraşmıştım zaten geçmiş mesajlarıma bakarsanız görürsünüz.
    Bunu farklı bi konuda daha yazdım tekrar yazıyorum.
    Kısa kesicem.

İki yıl önce yüzdelik dilimi 15 olan okul.Bu sene , geçen seneki sbs sınavından dolayı puanların düşmesi ile yüzde 19 a kadar geriliyor.
    Demek ki bu senede çoğu kişi iyi puan yaptığı için yüzdelik dilimi 15 olan çocuk oooo ben bu liseye gitmem ama sona yazayım ne olur ne olmaz diyor.Ama işte öyle olmuyor.Düşünün iki yıl önceki yüzdeliği kendi yüzdeliğiyle aynı olan liseyi bu sene yüzde 19 olduğu için mantıklı olarak sona yazıyor.Ancak kazanamıyor.
    Bence bununda bir açıklaması var o da puan ve yüzdelik dilimlerin eski değerlerine yaklaşması.
    Nakil olayıyla ise çoğu kişi istediği okula geçebilir.Bunu da atlamamak lazım.

• Ben de sonucumdan memnun değilim. Yüzdelik dilimim 12.66, yerleştiğim lise 17 civarı. Ama görüyorum ki benden çok daha kötüleri de varmış.
  • Beyler nasıl oluyor bu , kardeşimin arkadaşı yüzde 13'le geçen sene yüzde 33 olan yeri kazanmış. Benim bildiğim sınav ne kadar zor veya kolay olursa olsun puan değişir ama sıra ve yüzdelik dilim değişmez Bu terste bi işlik var
    Not: tercihleri geçen seneye göre yüzde 8-15-26-33 şeklindeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 24 Ağustos 2014; 19:59:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedekler olmadığı için bu yıl okullarda nakil kontenjanları bırakmışlar. Ya da okullara %50 bilal kontenjanı açmışlar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.