Şimdi Ara

Z2 alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1600-1700 gibi bi fiyat çıkıyor. Değer mi z2'ye

• Aynı fiyata s6-z3 alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Z3+ tan aşağısını almanızı tavsiye etmem. Z2de güzel fakat eski cihaz güncelleme deateğide bitti bitecek.

• Z3 alin hocam fotoğraf çekmeyi seviyorsaniz 20.7 mp kamerası baya işinize yarayacak rahatlıkla oyunda oynayabilirsiniz 3gb ram üzerinde ayrıca

• Z2 tabi alınır ama o fiyata alınır mı bilemem. Zira ikinci el fiyatlarına bakarsan aldığın cihazın iki gün sonra satabileceğin fiyat 900 bu yüzden 1600 den kesinlikle tavsiye etmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_06

Z3 alin hocam fotoğraf çekmeyi seviyorsaniz 20.7 mp kamerası baya işinize yarayacak rahatlıkla oyunda oynayabilirsiniz 3gb ram üzerinde ayrıca

Sanki z2 de 3 gb ram yok sanki z2 de 20 mp kamera yok Açık Mert Korkusuz
  • z5 compact da olabilir
  • Hatmehit kullanıcısına yanıt
    Z3 için dedim ben hocam z2 için değil

• quote:

Hocam insanları yanlış yönlendirmeyelim. z2 ile z3 ün tek farkı bataryası ve işlemci versiyonu yani z3 z2 ile aynı işlemcinin v2 versiyonunu kullanıyor diyebiliriz. bataryadaki farkta işlemcinin güç tüketimine oranla fazlalaştırıldığından cihazın normal bir kullanıcı için hissedilir bir farkı olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tejik

quote:

Hocam insanları yanlış yönlendirmeyelim. z2 ile z3 ün tek farkı bataryası ve işlemci versiyonu yani z3 z2 ile aynı işlemcinin v2 versiyonunu kullanıyor diyebiliriz. bataryadaki farkta işlemcinin güç tüketimine oranla fazlalaştırıldığından cihazın normal bir kullanıcı için hissedilir bir farkı olmayacaktır.

hocam 1550 liraya z2 aldım mutluyuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.