Şimdi Ara

Z3 compact Kırıldı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 3. Kattan Aşağıya düştü , tamir için umut olurmu ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 24 Temmuz 2016; 1:11:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı benim arkadaşın da arka camı kırılmıştı o da sormuş ancak aklımda değil şuan değişim için biraz fazla para istemişler 200 tl civarıydı heralde tam hatırlamıyorıum o da yaptırmamıştı ön için ne kadar gider bilmiyorum
  • conquering kullanıcısına yanıt
    Telefoncu 300 tl istedi, ön arka cam ve selfi kamerası için.
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    baya bir fiyat istemiş
    yaptırıcakmısınız yoksa satıp başka bir model mi bakıcaksınız
    Yaptırmaya karar verdim, telefondan çok memnunum. Yedek parçalarına baktığımda ön dokunmatik ekran 160 TL, arka kapak 25 TL, Selfi kamerası 25 TL civarında kalan tutar ise işçilik. Biraz pazarlıkla 250-275 TL vereceğim.
  • Zaten çoğu kişi z3 c dan memnun hocam inşallah yaptırdıktan sonra sorun yaşamazsınız
    Teşekkürler, inşallah dürüst bir tamircidir sorun yaşamam diye ümit ediyorum :)
    Telefon yapıldı ama bazı sorunlar oldu. Karşı taraftan konuşan kişiye kendi sesi yankı oluyor 5-10 saniye sonra düzeliyor, ön selfie kamerası çalışmıyor. Bu şeklide kullanacağım artık.
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Ön kamerayı çok kullanmayan birisiysniz sorun olmazdı ama birde ahize sorunu olmasaymış :( Neyse hocam ilerde iyi bir model bulunca pek değeri düşmeden satarsanız iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.