Bildirim
Z3 compact Kırıldı :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aynı benim arkadaşın da arka camı kırılmıştı o da sormuş ancak aklımda değil şuan değişim için biraz fazla para istemişler 200 tl civarıydı heralde tam hatırlamıyorıum o da yaptırmamıştı ön için ne kadar gider bilmiyorum -
Telefoncu 300 tl istedi, ön arka cam ve selfi kamerası için. -
baya bir fiyat istemiş
yaptırıcakmısınız yoksa satıp başka bir model mi bakıcaksınız -
Yaptırmaya karar verdim, telefondan çok memnunum. Yedek parçalarına baktığımda ön dokunmatik ekran 160 TL, arka kapak 25 TL, Selfi kamerası 25 TL civarında kalan tutar ise işçilik. Biraz pazarlıkla 250-275 TL vereceğim. -
Zaten çoğu kişi z3 c dan memnun hocam inşallah yaptırdıktan sonra sorun yaşamazsınız -
Teşekkürler, inşallah dürüst bir tamircidir sorun yaşamam diye ümit ediyorum :) -
Telefon yapıldı ama bazı sorunlar oldu. Karşı taraftan konuşan kişiye kendi sesi yankı oluyor 5-10 saniye sonra düzeliyor, ön selfie kamerası çalışmıyor. Bu şeklide kullanacağım artık. -
Ön kamerayı çok kullanmayan birisiysniz sorun olmazdı ama birde ahize sorunu olmasaymış :( Neyse hocam ilerde iyi bir model bulunca pek değeri düşmeden satarsanız iyi olur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X