Şimdi Ara

Z3 vs Z3 Compact

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllar öncesinde Blackberry ile başlayan akıllı telefon maceram iphone 3-4 ile devam etti. Artık malumunuz iphone 4 tarih oldu. Bende uzun zamandır fiyat perfomans açısından androide yöneldim ve Sony z3 ve compact arasında kaldım.
    İlk bakışta Z3 üstün görünüyor ama bazı yorumlar kafamı karıştırdı. Şimdi kullanıcısı olan veya araştıran arkadaşlardan fikir almak istiyorum

• dostum şöyle söyleyim z3 compact abisi z3'ten geri kalmıyor birçok konuda,yanlız z3'ün şöyle avantajları var. 1 ekran boyutu eğer tabi büüyük ekran seviyosan. 2 ram 3 gb ram var buda çok öenmli değil. çünkü z3 compact 720 p ve 4.6 lık ekranı ile dez avantaj oluşturmuyor. ve batarya harika iksindede çok iyi pil süreleri alırsın. burda karar vereceğin nokta şu, büüyk ekranmı küçük ekranmı. hangisini alırsan al pişman olmazsın. tabi z3 ortalama bi 400 tl daha pahalı...
  • Ikisi arasindan z3c alinir. Buyuk ekran istiyorsanız az daha bekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Z4 bekle ocak veya şubat gibi çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklemenin sonu yok dostum. sonrada z5 çıkacak bu böyle devam eder. z3 ve z3 compact ikiside çok harika telefonlar ve rahatlıkla 3 yıl götürürler..
  • ikisi de memnun eder. bence önce boyuta karar verin. kullanacağınız boyuta göre seçim yapın ikisi de çok iyi telefon.
  • Oyunlarda aşırı ısınma problemi ve pembe kamera şikayetleri çok yoğun. Yani bazı cihazlarda sorun çıkmış olabilir diye düşünsek bu kadar yoğun şikayet olmamalı diyorum... Kafam çok karışık
  • JauneRouge kullanıcısına yanıt
    Z3 dün aldımbaya bi denedim dediğiniz sorunlarla karşılaşmadım ısınma belki biraz olabilir ama o kadar ısınma da olur sanırım youtube da incelemelere bakın test edip ölçümleri yapıyorlar test sonuçlarını da görmüş olursun önerim shiftdelete in incelemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

ikisi de memnun eder. bence önce boyuta karar verin. kullanacağınız boyuta göre seçim yapın ikisi de çok iyi telefon.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günün sonunda iphone aldım. Teşekkürler yorumlarınız için
  • Z3C çok küçük geldi bana ama sana iyi gelir Z3 ise sana büyük gelecektir zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.