Şimdi Ara

Z5'e Ekran Koruyucu Film Gerekir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Z5 sipariş ettim bugün. muhtemelen önümüzdeki hafta elimde olur. ekran koruyucu film kullanmama gerek var mı yoksa kullanmasam da olur mu? ayrıca arka cama da takmam gerekir mi?

• Arka ve öne kaliteli cam taktır mutlaka. Sağlam değil demiyorum ama bütün akıllı telefonlar bi yere kadar dayanır, çizilir telefondan soğursun kırılır çok uğraşırsın aylarca bile bekletirler ve zaten eskisi gibi olmaz bir daha merak etme servisten çıkamaz hale gelirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z5 i kullanıyorum bir kaç gündür. ekran koruyucu da sipariş ettim. çok teşekkürler.
  • İsinma var mi kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemelerden sonra bariz azaldı. ben oyun oynamam telefonla, o yüzden pek doğru bi referans sayılmam ama günlük kullanımda sorun yaşamadım.
  • Genel olarak memnunmusunuz z5 compact mı sizdeki model ?
  • bendeki z5, sadece z5. şimdilik gayet memnunum. kamera performansı gayet iyi. günlük kullanımda hiçbir sıkıntı yaşamadım. gayet akıcı ve stabil. bunun dışında telefon oldukça şık bir telefon. fakat dediğim gibi ben telefonu zorlayan biri değilim. o yüzden doğru bir referans olmayabilirim.
  • Şuana kadar hiç ısınma problemi oldumu telefonda ?
  • ben ciddi bir şey yaşamadım. kamerada uzun süre kalınca ısınma oluyor. onun dışında internette dolaşırken vs.. hiç rahatsız etmedi.
  • Tamam teşekkür ediyorum iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.