Şimdi Ara

Z5 Premium hakkında bi soru ve G5-Z5P karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir telefon alacağım. Araştırmalarım sonucu LG G5 ve Z5 Premium arasında kaldım. Aslında gönlüm daha çok Z5P den yana ama birkaç hususta emin olamıyorum. Bu iki cihazın karşılaştırması birçok forumda yapılmış ama ben istediğim net cevabı alamadım. Benim için bir telefonda önemli olan:
    1-Ekran'ın çözünürlüğü, ana ekranın güzelliği
    2-Ses kalitesi. Ancak fark eder mi bilmiyorum ama dış sesle pek ilgilenmiyorum benim için önemli olan kulaklıkla performansı. Kaliteli bir kulaklığım var ve sürekli müzik dinlerim. Bildiğim kadarıyla Sony de Hi-res denilen bir şey var. Bu özellik kulaklık performansında etkili mi. Ayrıca Lg nin ses gücü mü deniyor ne deniyorsa bişeyi 12 bit diye duydum (tam hatırlamıyorum). arkadaşlarından hi-fi plusu takınca 32bit arttırılabiliyormuş. Bir kere o Hi-fi plus pahalı sanırım. Acaba Z5 Premium'un ki kaç bit?
    3-Arayüzü. Yani ne biliyim arayüz derken küçük ama ilginç ve bence önemli olan ekstra özelliklerden bahsediyorum. Mesela lg nin telefon ekranını açmadan saati görmemizi sağlayan Always On Display özelliği gibi. Bu özellikler benim için oldukça önemli çünkü bunun gibi küçük özellikler telefonun kullanılışlığını arttırıyor.
    4-Kamerası.
    Bu esaslara göre yorumlarınızı yapıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Lütfen tercihinizi belirttikten sonra sebepleriyle açıklayın.

Birde Z5 Premium hakkında bir sorum olacak. Şimdi bu telefonun ana ekranıda 4k mı yoksa sadece fotoğraf ve videolarda mı öyle? Yani mesela ben bir 4k fotoğraf alıp onu duvar kağıdım yapsam ekrana tam mı oturacak? Bazı videolarda ekranını full hd olarak görmüştüm ama ppı değeri bildiğim kadarıyla 806 ve 806 ppı full hd olamaz diye düşünüyorum. Dediğim gibi 4k bir foto fotoğrafın tamamı sığacak şekilde duvar kağıdı olabiliyor mu? Son olarakta biliyorum çok ayrıntı olacak mazur görün ama benim için gerçekten önemli kilit ekranı ve ana ekrana ayrı duvar kağıdı koyabiliyor muyum (2 telefon içinde soruyorum bunu) ?
    Lütfen bilginizi esirgemeyin, iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhanbican -- 7 Mayıs 2017; 16:15:50 >

• up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.