Şimdi Ara

ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA[363 TL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben sistemimi toplarken ekran kartı dışında rgb donanım kullanmadım. Rgb detaylara performanstan daha çok önem veriyorsanız söylediğiniz gibi sizi tatmin etmeyebilir. Fakat performans ve aynı zamanda fiyat olarak baktığınızda kaçırmamanız gereken bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RGB detayı şöyle önemli, snowman t6 mıydı o cpu soğutucu var 180 liraya almıştım RGB'li kasa içindeki donanımlarımda başka rgb yok zaten, klavye maus ve cpu soğutucu rgb denk gelince son olarak kasayı da rgb tercih etmek istedim :D bu zamana kadar mesh kasaları bu fiyata görmemiştim zaten (everest, rampage dışında) piyasa fiyatına göre de oldukça uyguna denk geliyor, en kötü cpu soğutucum kasanın içini aydınlatırsa iç donanımlar ancak o şeklde gözükür muhtemelen, sanırsam ben de alacağım :D

• Uzun süredir Dark Guardian takip ediyorum. 27 Kasım'da almayı düşünüyordum. Bu kasanın varlığını sayenizde öğrendim. İkisi arasında hangisi alınır? Onun fiyatı biraz daha yüksek ama bütçemi ona göre ayarladım. Ayrıca RGB'den çok fonksiyonel olması benim için daha önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.