Şimdi Ara

Zaman makinesi yapacaktım ama vazgeçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gelecekte bir zaman makinesi yapmış olsaydım eğer, zamanda geri gidip onu kendime verirdim. demek ki gelecekte zaman makinesi yapmayı başaramamışım. uğraşmanın manası yok yani.

• Bu önermeni genele vurursak zaten zaman makinesi imkansızdır diyebiliriz. En son zamana gidince bile zaman makinesi yapamamışlar ki, günümüzüde hiç bir zaman makinesi yok, öle gelecekten gelende yok. Demekki zaman makinesi hiç yapılamadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasengan123

Bu önermeni genele vurursak zaten zaman makinesi imkansızdır diyebiliriz. En son zamana gidince bile zaman makinesi yapamamışlar ki, günümüzüde hiç bir zaman makinesi yok, öle gelecekten gelende yok. Demekki zaman makinesi hiç yapılamadı...

Gelecekten gelen olmadığını nerden biliyorsun?
  • Ortaya çıkardı bence, gizli kalmazdı. Bu şekilde paranoya yapmak gereksiz. Bir kaşık yok diyenlerde var?
  • zaman makinesi daha yapılmış olmaz çünkü en ileri zamandayız zaten zaman makinesi yapılınca gidebiliriz geleceğe veya geçmişe en ileri gelecekte olduğumuz dan dolayı kimse gelecekte gelemez taki biz zaman makinesini yapıp geleceğe veya geçmişe gidene kadar.

İşte olay bundan ibaret kimse gelecekten adam beklemesin
  • namaz makinesi yap hacı ibretlik paylaşım olur hem.
  • tamam big bang theorynin zaman makinalı bölümünü izlemişin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaman insanin uydurdugu birseydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souljah

gelecekte bir zaman makinesi yapmış olsaydım eğer, zamanda geri gidip onu kendime verirdim. demek ki gelecekte zaman makinesi yapmayı başaramamışım. uğraşmanın manası yok yani.

teorinin yıkımı: gelecekteki geri dönüp verme fikri herhangibir çıkmazdan dolayı iptal edilir ve belli zamanın gelmesi beklenir. Ve herşey böylece kısır döngüye sebep olur ve bizlerin aslında belli senaryoyu oynayan aslında bilinç haricinde herşeye sahip olan oyuncular olarak nakledilir. kavram kargaşası yaratan cümlelerdir ve yıkanlar da.

quote:

Orijinalden alıntı: SyLVanasS

zaman makinesi daha yapılmış olmaz çünkü en ileri zamandayız zaten zaman makinesi yapılınca gidebiliriz geleceğe veya geçmişe en ileri gelecekte olduğumuz dan dolayı kimse gelecekte gelemez taki biz zaman makinesini yapıp geleceğe veya geçmişe gidene kadar.

İşte olay bundan ibaret kimse gelecekten adam beklemesin

dediğin farkında olmalısın.

quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

Zaman insanin uydurdugu birseydir.

Değildir, durağan(herşeyi ile) olmayan birşey zamanda hareket eder, hareketsizlik(herşey ile) bir fiil olsa zamanda ancak asılı kalabiliriz. Zamanı sanırım sadece SAAT aleti oalrak yorumladın, saat zamanı belli bir sistemde ölçmek için yapılmıştır. Gerçek ölçü ancak sembolik olarak gösterilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ouroboros -- 25 Nisan 2011; 14:00:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alphanumeric

quote:

gelecekte bir zaman makinesi yapmış olsaydım eğer, zamanda geri gidip onu kendime verirdim. demek ki gelecekte zaman makinesi yapmayı başaramamışım. uğraşmanın manası yok yani.

teorinin yıkımı: gelecekteki geri dönüp verme fikri herhangibir çıkmazdan dolayı iptal edilir ve belli zamanın gelmesi beklenir. Ve herşey böylece kısır döngüye sebep olur ve bizlerin aslında belli senaryoyu oynayan aslında bilinç haricinde herşeye sahip olan oyuncular olarak nakledilir. kavram kargaşası yaratan cümlelerdir ve yıkanlar da.

kardeş ben başkasından bahsetmiyorum, ben yapmış olsaydım kesin kendime verirdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alphanumeric

quote:

kardeş ben başkasından bahsetmiyorum, ben yapmış olsaydım kesin kendime verirdim

Gelecekteki düşüncenin değişmemesi gibi bir etken yok dostum? var mı? yok! gelecek insan için belirsizdir. Fal bak daha iyi.

• Paralel evrenler kuramı var ki onu hiç hesaba katma istersen.
  • Kreşler dağılmış belli oldu
  • bkz: paralel evren
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.