daha öncede yazmıştım büyük bir hevesle işe giricem ve yükselicem diye evet işe girdim 1.5 ay çalışıp istifamı verdim yöneticiler cok sertti alttan almak bana göre değildi sabrına güvenmeyen başvurmasın insan yerine koymuyorlar
berhan?
kullanıcısına yanıt
Peh keşke kendini ezdirmeseydin, istifa etmen iyi olmuş ama orada yükseldiğin zaman iyi bir gelecek seni bekliyor olacaktı
Örgü hırka hoşuma gitti Zaradan sonra tam kasaya yöneldim birde fiyatına baktım ki 199 TL Sonra modelini internetten buldum bizim mahalledeki Ayşe Teyzeye gösterdim en kaliteli örgülerden dikti
Toplam işcilikle birlikte 50 TL verdim bende mutluyum Ayşe Teyzede mutlu
Tabi zaranın kazakları ve pantolonlarına 70-160 tl arası veriyorum adamlar kaliteliler ancak bi örgü hırkaya 200 TL istemek nedir lan gözümden düşmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: Privyet
Peh keşke kendini ezdirmeseydin, istifa etmen iyi olmuş ama orada yükseldiğin zaman iyi bir gelecek seni bekliyor olacaktı
kardeşim dakika başı işi sana yıkan ve gerçekten yetişmeyecek sürelerde bitirmeni isteyen bir müdür vardı shiftime bile bakınca telefon edip shifte bakma işine bak diyorlardı falan en sonunda dayanamadım bıraktım bakalım bu gece saat 12 de ne kadar maaş yatıcak bin tl bekliyorum ticket 185 yatmıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme