Şimdi Ara

ZARA'da çalıştım , SORULARI ALAYIM :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
4
Favori
37.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    daha öncede yazmıştım büyük bir hevesle işe giricem ve yükselicem diye
    evet işe girdim 1.5 ay çalışıp istifamı verdim yöneticiler cok sertti alttan almak bana göre değildi sabrına güvenmeyen başvurmasın insan yerine koymuyorlar
  • berhan? kullanıcısına yanıt
    Peh keşke kendini ezdirmeseydin, istifa etmen iyi olmuş ama orada yükseldiğin zaman iyi bir gelecek seni bekliyor olacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • depoda çalışmak rahatmı oluyor giyim firmalarında?
  • Örgü hırka hoşuma gitti Zaradan sonra tam kasaya yöneldim birde fiyatına baktım ki 199 TL
    Sonra modelini internetten buldum bizim mahalledeki Ayşe Teyzeye gösterdim en kaliteli örgülerden dikti

Toplam işcilikle birlikte 50 TL verdim bende mutluyum Ayşe Teyzede mutlu

Tabi zaranın kazakları ve pantolonlarına 70-160 tl arası veriyorum adamlar kaliteliler ancak bi örgü hırkaya 200 TL istemek nedir lan
    gözümden düşmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

Peh keşke kendini ezdirmeseydin, istifa etmen iyi olmuş ama orada yükseldiğin zaman iyi bir gelecek seni bekliyor olacaktı

kardeşim dakika başı işi sana yıkan ve gerçekten yetişmeyecek sürelerde bitirmeni isteyen bir müdür vardı
    shiftime bile bakınca telefon edip shifte bakma işine bak diyorlardı falan en sonunda dayanamadım bıraktım bakalım bu gece saat 12 de ne kadar maaş yatıcak bin tl bekliyorum
    ticket 185 yatmıştı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.