zenciler hakkında ne düşünüyorsunuz Benim görüşüm zenci ve beyazların ayrı tutulmaması (ayrıca rapi yarattıkları için tessekkurler)
quote:Orijinalden alıntı: bazzakadınlara sormak lazımAlıntıları Göster tabi lan kadınlar içinde önemli
quote:Orijinalden alıntı: CEGOtabi lan kadınlar içinde önemliAlıntıları Göster ben o anlamda şey etmedim
quote:Orijinalden alıntı: CEGOne çok ayıpAlıntıları Göster sana demedim kardeş zenciler ve beyazları ayrı tutanlara çok ayıp ama msg kısa oldu pek anlaşılamamış direk özüne indim olayın. quote:Orjinalden alıntı: CEGO ne çok ayıp
quote:Orijinalden alıntı: pavlowsana demedim kardeş zenciler ve beyazları ayrı tutanlara çok ayıp ama msg kısa oldu pek anlaşılamamış direk özüne indim olayın. quote:Orjinalden alıntı: CEGO ne çok ayıp Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: pavlow sana demedim kardeş zenciler ve beyazları ayrı tutanlara çok ayıp ama msg kısa oldu pek anlaşılamamış direk özüne indim olayın. quote:Orjinalden alıntı: CEGO ne çok ayıp tamam
quote:Orijinalden alıntı: pavlowsana demedim kardeş zenciler ve beyazları ayrı tutanlara çok ayıp ama msg kısa oldu pek anlaşılamamış direk özüne indim olayın. quote:Orjinalden alıntı: CEGO ne çok ayıp Alıntıları Göster zenci beyaz ayrımı artık tarihe gömüldü yine mi hortlatmaya çalışan var hakkaten çok ama çok ayıp bunun en büyük savaşı abd de verilmişti ama şu anda orada devlet yönetimine bile geliyorlar hatta dışişleri bakanları bir zenci
quote:Orijinalden alıntı: galaksizenci beyaz ayrımı artık tarihe gömüldü yine mi hortlatmaya çalışan var hakkaten çok ama çok ayıp bunun en büyük savaşı abd de verilmişti ama şu anda orada devlet yönetimine bile geliyorlar hatta dışişleri bakanları bir zenciAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: galaksi zenci beyaz ayrımı artık tarihe gömüldü yine mi hortlatmaya çalışan var hakkaten çok ama çok ayıp bunun en büyük savaşı abd de verilmişti ama şu anda orada devlet yönetimine bile geliyorlar hatta dışişleri bakanları bir zenci ben hala zenci sevmeyen tanıyorum onlardanda nefret ediyrum geri kafalılar
quote:Orijinalden alıntı: galaksizenci beyaz ayrımı artık tarihe gömüldü yine mi hortlatmaya çalışan var hakkaten çok ama çok ayıp bunun en büyük savaşı abd de verilmişti ama şu anda orada devlet yönetimine bile geliyorlar hatta dışişleri bakanları bir zenciAlıntıları Göster Orjinalden alıntı: galaksi zenci beyaz ayrımı artık tarihe gömüldü yine mi hortlatmaya çalışan var hakkaten çok ama çok ayıp bunun en büyük savaşı abd de verilmişti ama şu anda orada devlet yönetimine bile geliyorlar hatta dışişleri bakanları bir zenci ben hala zenci sevmeyen insanlar tanıyorum
quote:Orijinalden alıntı: CEGOOrjinalden alıntı: galaksi zenci beyaz ayrımı artık tarihe gömüldü yine mi hortlatmaya çalışan var hakkaten çok ama çok ayıp bunun en büyük savaşı abd de verilmişti ama şu anda orada devlet yönetimine bile geliyorlar hatta dışişleri bakanları bir zenci ben hala zenci sevmeyen insanlar tanıyorumAlıntıları Göster geri kafalılarş
quote:Orijinalden alıntı: CEGOgeri kafalılarşAlıntıları Göster sen naapıyosun cego oralarda 3-5 aynı msg fln
quote:Orijinalden alıntı: weathermansen naapıyosun cego oralarda 3-5 aynı msg flnAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo sen naapıyosun cego oralarda 3-5 aynı msg fln gaza geldi
quote:Orijinalden alıntı: Jr.shadyquote:Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo sen naapıyosun cego oralarda 3-5 aynı msg fln gaza geldiAlıntıları Göster zenci galiba?
quote:Orijinalden alıntı: Jr.shadyyoooook benimde yanımda beyaz oAlıntıları Göster 50 cent nigaaaaaaaaaaaaaaaaaa
quote:Orijinalden alıntı: Jr.shady50 cent nigaaaaaaaaaaaaaaaaaaAlıntıları Göster Zenci karşıtlığı ilginç birşey.. Vücut ve kafa yapısı genel olarak aynı eh deri rengi de bir şey değiştirmez sanıyorum
quote:Orijinalden alıntı: JanjanZenci karşıtlığı ilginç birşey.. Vücut ve kafa yapısı genel olarak aynı eh deri rengi de bir şey değiştirmez sanıyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Janjan Zenci karşıtlığı ilginç birşey.. Vücut ve kafa yapısı genel olarak aynı eh deri rengi de bir şey değiştirmez sanıyorum kesinlikle katılıyorum ayrıca zenci deyince aklıma bi sarkı geliyo50 cent/eminem/big düeti realiest nigga
quote:Orijinalden alıntı: JanjanZenci karşıtlığı ilginç birşey.. Vücut ve kafa yapısı genel olarak aynı eh deri rengi de bir şey değiştirmez sanıyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Janjan Zenci karşıtlığı ilginç birşey.. Vücut ve kafa yapısı genel olarak aynı eh deri rengi de bir şey değiştirmez sanıyorum vücut yapıları aynı değil.bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_1014390/tm.htm