Şimdi Ara

Zengin kız arkadaş sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
7.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eee hocam birde bir olayda param yok deyip tepkisini ölçün yani sizi dar zamanınızda hemen bırakacak ise zaten ayrılmayı kendisi ister böylece terk eden taraf olmadığınız için babası da bişey diyemez.

• Bu konuyu kız arkadaşına aç, vereceği cevap zaten ilişkinizin bitip bitmeyeceğini gösterir. Ben kız arkadaşım ile tanıştığımda aylık 15 bin lira civarı gelirim vardı. Fakat hiç sormadığı için ben de söylememiştim gelirimi, bilmiyordu haliyle. Zaten ne zaman dışarı çıksak bana hesap ödetmemek için cüzdanımı zorla alırdı elimden veya ben lavaboya gittiğimde gizlice öderdi. Yine de tepkisini merak ettiğim için bir gün dışarı çıkacağımızda, maddi durumumun iyi olmadığını, bir süre daha az harcama yapacağımız şekilde sosyalleşmeyi önerdim. Cevabı direk 'Senin ve benim maddi durumumuz diye birşey yok, bizim var. Benim param senin paran.' dedi. Bir güzel de azarladı. Ki kendisi ailesinden harçlık alıyor ve kendisi ortalama gelirli bir asker kızı.

Konuyu dile getirdiğimde böyle bir cevap almasaydım çok yüksek ihtimalle ilişkimizi bitirirdim yakın zamanda. 3 yıldır birlikteyiz neredeyse, ne zaman paramın azaldığını benden önce hesaplıyor ve biriktirdiği parayı bana hiç söylemeden hesabıma gönderip 'bende durursa harcarım sende kalsın sonra alırım vs.' diyor. İlişki dediğimiz şey böyle olmalı zaten bence.

• Keşke benim de zengin bir kız arkadaşım olsa da sömürsem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu kıza açık açık söylemekten başka çaren yok. O yüzden söyle. Kız zaten seviyorsa sorun etmez.

• hahaha ayda 2000 tl alıp magdur edebiyatı kasmışsın ya bide yok arabam var ama halim vaktim yerinde degıl elime ay sonu para kalmıyor falan.

biz 550 tl alıyoruz devletten 200 falanda artıyor ay sonunda ama tavsiyem kıza acık acık söylemen kültürlerinizin uyuşmadıgını senin onu maddi konuda tatmin edemeyeceiğini söylemelisin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Ferguson -- 6 Temmuz 2020; 15:40:28 >
  • Ayda 2000 lira harçlık alan kişi sıradan bir öğrenci değildir.

• Davul bile dengi dengine. Bu atasözleri boşa söylenmemiş. Kendi hayatını mahvedip kızın ve ailesinin yanında ezik bi hayat sürmek istiyorsan devam et.

• Ayda 2000?Haftada 500 tl harcıyorsun yani 

ya csb,ya da gerçekten baya sıradan bir öğrenciymişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dalga geçecek farklı bir başlık aç. 2000 TL sıradan öğrenci.....

• 2000 tlyi fazla mı bulmuşlar yani yukarıdakiler , yoksa az mı anlamadım?

Araban var diye kız seni varlıklı sanmış diyorsun. Araba dediğin 25 binlik 2000 model palio değil mi?

• csb

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Hocam kız otobüse binmeyip sakaryadan istanbula 400 lira taksi parası vererek gelmiş geçen sene. Öyle bir tip. Taksiye binmemizin sebebi ikimizinde ankarayı bilmemesiydi normalde istanbul ataşehirde yaşıyor bende istanbuldayım. Ya benim istediğim kızın yanında ezilmeyeyim ben. Ha giderim bir mekana iki kahve içeriz 30 lira veririz o koymaz. Dışardan da yemek söylemeyiz diyor evde yapacakmışız sürekli mide problemlerim için. Çok anlayışlı bir kız ama bilmiyorum.

Alıntıları Göster

Sen yine de kızla şeffaf bir şekilde konuş, eğer anlayışlıysa. Bak ben böyle böyle bir insanım, taşın altına elimizi birlikte koyacağımızı umuyorum falan de işte. Bir kadınla yola çıkmadan önce karakterini iyi öğrenmek lazım. Sonra şey demesin aa sen de böylemiydi olmasın. İyice anlaşın şeffaf olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

2000 tlyi fazla mı bulmuşlar yani yukarıdakiler , yoksa az mı anlamadım?

Araban var diye kız seni varlıklı sanmış diyorsun. Araba dediğin 25 binlik 2000 model palio değil mi?

Oo hoşgeldin mrslim kardeşim.

Evet araba 2000 model palio ama bunu harçlığımdan biriktirerek aldım demiştim sorun orda.

2000 lira neyine yetmiyor diyen arkadaşlar. 900 lira 1+1 eve veriyorum 200 fatura ödüyorum , 300 sigaraya gidiyor , 200 yakıta. Yemeğime sadece 400 lira kalıyor. Evet gayet sıradan bir öğrenciyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Oo hoşgeldin mrslim kardeşim.

Evet araba 2000 model palio ama bunu harçlığımdan biriktirerek aldım demiştim sorun orda.

2000 lira neyine yetmiyor diyen arkadaşlar. 900 lira 1+1 eve veriyorum 200 fatura ödüyorum , 300 sigaraya gidiyor , 200 yakıta. Yemeğime sadece 400 lira kalıyor. Evet gayet sıradan bir öğrenciyim.

Alıntıları Göster

2000 lira tek yaşayan birisi için gayet az.

Kira faturalar vs derken zaten yarısından fazlası gitti. Ben çok yemek yediğim için , benim yemek masrafım zaten neredeyse 2000 tl  

Bu paraya çok diyorlar

• O kızdan hayır gelmez. Maddi zorluk nedir, hayatı boyunca bilmemiş. Sorumluluk almamış, almak zorunda kaldığında da parayla işi çözmüş. İleride evlenirseniz, bir evin ve eşin sorumluluğunu kaldıramaz gibi görünüyor. O konuda da parayla sorunları çözer sanıyor. Ama her şey parayla çözülemez.

• Bir anda zengin olamayacağına göre ya sen ona ayak uyduracaksın, yada o sana ayak uyduracak. Yani ya kız daha çok elini cebine atacak sen susacaksın bu durum karşısında yada cebinde ne varsa ona göre harcayacaksınız. Zaten her şeyi senin karşılaman da saçma. Ben eskiden hep kendim öderdim kızlara ödetmezdim. Ne zaman ki bi sevgilim oldu nereye gitsek ortak ödeyeceğiz yoksa çıkmam dışarı derdi o zaman anladım mevzuyu. Şimdi kız ben ısmarlıyorum dese umrumda olmaz. Ismarla derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dxdiag36

Ayda 2000?Haftada 500 tl harcıyorsun yani 

ya csb,ya da gerçekten baya sıradan bir öğrenciymişsin

Ayda 2000 haftada 500 mü yapıyor ?

• bence söylemelisin, seni seviyorsa kalır zaten..

• O kiz senin nasil biri oldugunu biliyodur mrk etme emin ol başka görüştügüde vardir zengin kizlari girgirina takilir 1 aylik sevgili olunmaz..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.