Şimdi Ara

Zengin Kız Fakir Oğlan (2012) | TRT 1 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
10.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O gün tvde denk geldiğinde kim izler bu diziyi diyordum da izleyen sizlermişsiniz demek ki. Dizi bildiğin 2004-2005 yilinda çekilmiş gibi.kullanilan ışık, set dekor resmen cennet Mahallesi havası veriyor inanılmaz derecede ruh sıkıcı. Birisi de absürd komedi demiş yukarda. Kahkaha attım bu diziden bile daha güldürdü. Aga zevkler renkler tartisilmaz tamamda birazcikta zevk olacak. Tam 40-45 yaş üstüne hitap eden bir dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Bizim seyircide komik çıkan her işe yok çocuk işi yok ergen işi yok liseli işi demeyi huy edinmiş.
    Bana göre kaliteli bir dizi.Ben gerçekten gülüyorsam olay bitmiştir.Mint bu işi biliyor.Bu dizinin yabancı versiyonu çekilse oooo süper derdi bu kişiler.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankolik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Bizim seyircide komik çıkan her işe yok çocuk işi yok ergen işi yok liseli işi demeyi huy edinmiş.
    Bana göre kaliteli bir dizi.Ben gerçekten gülüyorsam olay bitmiştir.Mint bu işi biliyor.Bu dizinin yabancı versiyonu çekilse oooo süper derdi bu kişiler.

+1

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insensitive

O gün tvde denk geldiğinde kim izler bu diziyi diyordum da izleyen sizlermişsiniz demek ki. Dizi bildiğin 2004-2005 yilinda çekilmiş gibi.kullanilan ışık, set dekor resmen cennet Mahallesi havası veriyor inanılmaz derecede ruh sıkıcı. Birisi de absürd komedi demiş yukarda. Kahkaha attım bu diziden bile daha güldürdü. Aga zevkler renkler tartisilmaz tamamda birazcikta zevk olacak. Tam 40-45 yaş üstüne hitap eden bir dizi.

Senin yorumun diziden veya filmden anlamadığını belli eder nitelikte. Öylesine yorum yapmak için yorum yapmayın.
  • Ara sıra göz atıyorum.. Zengin kız çok tatlı

• ulan şükrü

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

ulan şükrü

Mishakal bunu dediyse diğer bölüm şükrü ölecek beyler
  • Bu hafta yeni bölüm yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Bu hafta yeni bölüm yoktu.

sezon finali yapti

• İflas ettiklerini sandıkları bölümü izlediğimden beri devam ediyorum en azından güldürüyor, boğmuyor insanı.
  • bugün yeni bölümü var, izlediğim en güzel dizilerden

Ufuk Özkan gerçekten süper oyuncu
  • Dün yeni bölümü izleyemedim artık tekrarına bakacağım.
  • Denk gelirsem izliyorum güzel bir dizi

• Bu hafta bölüm güzeldi gerçekten. Farklı ve güzel bir dizi severek izliyorum. Yeni bölümlerin de devam etmesi güzel.
  • Güzel bir dizi. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

Bu hafta yeni bölüm yoktu.

sezon finali yapti

Alıntıları Göster
    Yeni bölüm fragmanı yayınlanmış. 1 Ağustos Perşembe saat 22.00 da yeni bölüm yayınlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 28 Temmuz 2013; 19:16:10 >
  • Güzel dizi fena değil
  • trt'nin en başarılı 2 dizisinden biri.
  • Evde oturup dizi izliyoruz
  • Farklı bir dizi. Takip ediyoruz.
    Sezon finali yaptı sonra gene yeni bölümler başladı. Ne kısa tatil yaptılar?

Bir de tam "yok artık" denilecek bir anda biri şaşkınlıkla bakakaldığında bir müzik çıkıyor ya
    "aha dıdıdırıd dıddıırıd...(bir de garip bir şey diyor anlamadım)" bayılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.