Şimdi Ara

Zenon Marka Notebook Ekran, Işık Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam. bende zenon marka bir notebook var. 3-4 sen önce almıştım. son zamanlarda ekranda ışıkda bazen azlama ve artma olmaya başladı. bazı zamanlarda ekranda göz kırpar gibi ışık azlaması ve artması oluyor. kapatıyorum 1-2 saat sonra açıyorum normale dönüyor. bu konu acaba neden kaynaklanıyor olabilir ve bir de servise götürsem bana ne kadara patlar. yardı maillerini bekliyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• floresan degişimi yapıyorlar muhtemelen sorun ordadır tam emin olmamakla birlikte 50 ile 100 lira arası bir fiyat çıkabilir yinede görüşüp danışmak en güzeli belki sorun floresan dışındadır
  • Sorun LCD nin altında bulunan inventör denilen parçada.fiyatı konusunda yorum yapamayacağım.
  • öteki taraftan bu olay sadece pil ile çalışırkn oluyorsa olay bataryanın bozulması olabilir
  • sorunu yaşadığım zamanlarda genelde batarya dışı çalışıyordum.zaten aldığımın 2. yılında batarya ömrü yarım saate düştü. bende masa üstü gibi kullanıyorum. cevap yazan arkadaşlara teşekkürler. sorunu giderebilirsem burada dilimin döndüğünce anlatırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.