herkese selam. bende zenon marka bir notebook var. 3-4 sen önce almıştım. son zamanlarda ekranda ışıkda bazen azlama ve artma olmaya başladı. bazı zamanlarda ekranda göz kırpar gibi ışık azlaması ve artması oluyor. kapatıyorum 1-2 saat sonra açıyorum normale dönüyor. bu konu acaba neden kaynaklanıyor olabilir ve bir de servise götürsem bana ne kadara patlar. yardı maillerini bekliyorum
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
floresan degişimi yapıyorlar muhtemelen sorun ordadır tam emin olmamakla birlikte 50 ile 100 lira arası bir fiyat çıkabilir yinede görüşüp danışmak en güzeli belki sorun floresan dışındadır
Sorun LCD nin altında bulunan inventör denilen parçada.fiyatı konusunda yorum yapamayacağım.
öteki taraftan bu olay sadece pil ile çalışırkn oluyorsa olay bataryanın bozulması olabilir
sorunu yaşadığım zamanlarda genelde batarya dışı çalışıyordum.zaten aldığımın 2. yılında batarya ömrü yarım saate düştü. bende masa üstü gibi kullanıyorum. cevap yazan arkadaşlara teşekkürler. sorunu giderebilirsem burada dilimin döndüğünce anlatırım...