Şimdi Ara

zepherus g14 vs tuf a15 fikirler görüşler öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://www.epey.com/laptop/karsilastir/748462-780923/asus-tuf-gaming-a15-fa507rc-hn047_asus-rog-zephyrus-g14-ga401qc-bm206/

Bu linkdeki bilgisayarlardan birini almak istiyorm biraz elma ile armutu karşılaştırmış oluyoruz ama fikirlerinize bir danışayım dedim

Asus ROG Zephyrus G14 ddr4 5800hs işlemcili bir leptop benim için artısı: hafif, pili çok uzun süre gidiyor diyorlar.

Asus TUF Gaming A15 ddr5 6800h işlemcili bir laptop benim için artısı: full klavye numpad falan var, daha yeni teknoloji ddr5 ve işlemci olarak.

fiyatları arasında 2000 tl fark var tuf daha pahalı.

aklımdaki sorular

-tuf bi alt seri olduğu için parça kalitesi rog serisine göre kötüdür ilerleyen zamanlarda menteşe problemleri ve daha farklı problemlerle karşılaşabilir miyim?

-tuf işlemcisi 45w yani daha çok batarya yiyor ama pilleri aynı olduğu için laptopu düşük performans moduna alsam rog kadar dayanırmı bataryası sonuçta bataryalar aynı boyutta.

-her iki bilgisayarda güç tüketiminden kar etmek için onboard ekran kartını kullansam yani rtx i disable edip onboard ekran kartı kullansam olurmu böyle birşey söz konusumu?

• 18k ya çıkmışken 3k daha çıkıp 3060 lı bir şey alınabilir
  • Bende g14 araştırmasındayım. Hem ergonomik olması hem pil süresi hemde bu boyutlarda bu performans olmasından dolayı beni cezbediyor. Ama aklımda bazı soru işaretleri var. Bu paralar 3050 hakedecek mi? Bu paraların madem üzerine çıkamıyorum 2-3 aylık kullanılmış garantili 3060 laptoplara mı yönelsem diye düşünüyorum. Acer Nitro 5 var ancak onu da kimse önermiyor. Konu takip alırsan haber et
  • 3060li zephrus 39 bindi alana kadar
    fiyatlar ucmus. 61 bin olmuş yazık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.