Merhaba Arkadaşlar Bu linkdeki bilgisayarlardan birini almak istiyorm biraz elma ile armutu karşılaştırmış oluyoruz ama fikirlerinize bir danışayım dedim Asus ROG Zephyrus G14 ddr4 5800hs işlemcili bir leptop benim için artısı: hafif, pili çok uzun süre gidiyor diyorlar. Asus TUF Gaming A15 ddr5 6800h işlemcili bir laptop benim için artısı: full klavye numpad falan var, daha yeni teknoloji ddr5 ve işlemci olarak. fiyatları arasında 2000 tl fark var tuf daha pahalı. aklımdaki sorular -tuf bi alt seri olduğu için parça kalitesi rog serisine göre kötüdür ilerleyen zamanlarda menteşe problemleri ve daha farklı problemlerle karşılaşabilir miyim? -tuf işlemcisi 45w yani daha çok batarya yiyor ama pilleri aynı olduğu için laptopu düşük performans moduna alsam rog kadar dayanırmı bataryası sonuçta bataryalar aynı boyutta. -her iki bilgisayarda güç tüketiminden kar etmek için onboard ekran kartını kullansam yani rtx i disable edip onboard ekran kartı kullansam olurmu böyle birşey söz konusumu? |
Bildirim