Şimdi Ara

ZEROTHERM CF900 testi ve sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tokato

Arkadaşlar bu soğutucnun sensörü fan hızını ayarlamaktan daha çok fanı frenliyor en iyisi sensörü söküp atmak ben bir tavsiye üzerine öyle yaptım masaüstünde 35 yük altında 47 dereceyi geçmiyor e6300.
    Ama direk power supply dan bağlantı yapılırsa.

Tabi bu değerler 1.86 ghz ve fan son devirdeyken 2300 devir e çıkıyor en son.

Şimdi speed fan la kontrol etmeye başladım soğutucuyu birazda oc yaptım 2.5ghz de fan ful devirde yük altında 60derece %80 e düşürünce fan devrini 64 dereceye çıkıyor ama kayda değer bir ses azalması oluşuyor.

+1000en doğru yorum,

arkadaşlar zerotherm cf900 kullanıpta oc yapıyosanız mutlaka fan devir kablosunu kesmeniz gerekiyor..ben dahil bi çok kişi böyle kullanıyor,ancak öyle fan 2000-2300 rpm lerde çalışıyo çünkü...aksi takdirde 800-1000 rpm de oc li işlemciniz bayağı ısınıyo ve gerçekten buda büyük bi risk...fan sensörünü tamamen oc yapmayanlar için koymuşlar...bu arada 2000-2300 rpm de bile gerçekten çok bi ses yapmıyo...zerotherm cf900 fan devir kablosu iptal edildiğinde görevini gerçekten çok iyi yapıyor..zaten hwa da 40 küsür soğutucu testinde en sessiz soğutucu seçilmişti

• bu aletin montajı hakkında biri yardım etsin lütfen
    kutusundan çıkan kullanım klavuzunda bakır borular RAM lere bakıyor
    ama monte ettirdiğin bilgisayarsı illa ezgos fana doğru bakacak diyor
    fana doğru bakmasında bir problem olur mu? ayrıca klavuzdaki gibi monte edildiğinde
    1 ram slotu kullanılamıyor
  • Lütfen bana yardım edin. Ben bu fandan aldım ama çok çok yavaş dönüyor ve işlemci sıcaklığı 100 derece üstüne çıkıyor. Ne yapmam lazım?. Anakart üzerindeki cpu fan'a taktım güç beslemesini ama yavaş dönüyor.
  • hocam blok oturmamıştır, montajı tekrarlayın
  • slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım, kolay gelsin ehrkese, bu ürünü kullandım fan hızı çok geç devreye giriyor max 2.300rpm hıza sahip olan bu ürün overclok denemelerimde max 1.3 rpme çıktı fakat sonuç tatmin edici değil 3.8ghz de ısı değerleri oldukça yüksek ama fan 1.3rpm üzerine çıkmadı ve bana göre başarısız bir ürün cf-900 çok beğenerek almıştım ama yaz sıcaklıklarının artması ürünün gerçek performansını ortaya koyuyor sistem boşta 2.66ghz de çekirdek ısılarım 45 derece iken Noctua ile 30 dereceye inmiştir
  • bu soğutuca göre ısın çok yüksek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.