Şimdi Ara

Zeus ta 64 lvl Hybrid satılık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • onu demiom yaw sn okaydı toparlayana kadar adam gibi skilleri acana kadar herkes olcak snin lvl ında o dedigin heuksal ı 60 yaparssın olayı da ole kolay olmuo pat die 60 olmuo sp lazım .ee sp ler ona gidince nukelara nası up dicen?(nese kapatalım ins. satarsın)
  • Seni çok sinirli gördüm ulaş :)
  • =) bu oyun çok geriyo beni artık.. bide oynayanların zeka seviyesi iyce düştü serverlar çoluk cocuk doldu soğudum bırakıcam 3 char kaldı onlarıda satarsam =))
  • ZEUSDA EN LVL Lİ KİM ? KAC LVL ?

treabacks
    STR SOTNE BAS
  • 70 war _SUN_ die biri
  • bence oldukca az sp kasmıssın...
    ayrıca ne var ne yok acmısın tum skilleri...

nukenin en ii yapılandırması lvl 80 bicheon lvl 70 cold-fire-light tır...
    ama zeus serverı ıcın fena değil bence char
  • Nuker>>>lvl 80 bicheon?? :()

Nuker nuke atan adama denmezmiydi yaw? bicheonda nuke demi war? alla alla cok cahil kalmışım :)

peki acaba bicheon buff larına veren int hybrid char a swordsman denmiyomuydu??

acaba benim bu resimlerini koydugum char full int mi yoksa hybrid mi?

peki henüz lvl 64 olan ve serverda ilk 10 da olan bi chardan beklenen skiller >>bicheon 80 falanmı?

Arkadaşlar lütfen biraz destekli atalım bari.. bu char server acıldıgı ilk gunden beri kasılıyor.. saglam farm yapmaya kalksam şuan maximum lvl 40 olurdu

BU CHAR 64 LVL !!!

skillere gelince.. >> 1 tane bile gereksiz skill yok >>2 nuke 1 düşürme 2 batırma>> attak için

cold demeyin bana . cold agacı toptan yalan bi skill agacı.. korede artık 1 lvl cold weren bile yok. giyerim armor yada protector. açarım heuxalın pasifini.. cold da neymiş.. ne dondurmaya yarar adamı ( fogs stone ) nede adam gibi fiziksel savunma saglar.. artık dilimde tüy bitti anlatamıyorum.. pacific yada zeusta benden 2 lvl ustume kdr olupta pvp yapmak isteyen pm atsın. burda anlatmak yetmiyo bide uygulamalı bilgi veriyim =)

herkese kolay gelsin....

• o Charı Satın alan 2 gün Sonra Banlanır Way be Zeus'ta 64 LV Mükemmel Birşey Aman GM Görmesin Benimde Persia'da 1 haftad 60 yaptıgım Charım banlandı Sattıktan 1 gün sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulashon

Nuker>>>lvl 80 bicheon?? :()

Nuker nuke atan adama denmezmiydi yaw? bicheonda nuke demi war? alla alla cok cahil kalmışım :)

peki acaba bicheon buff larına veren int hybrid char a swordsman denmiyomuydu??

acaba benim bu resimlerini koydugum char full int mi yoksa hybrid mi?

peki henüz lvl 64 olan ve serverda ilk 10 da olan bi chardan beklenen skiller >>bicheon 80 falanmı?

Arkadaşlar lütfen biraz destekli atalım bari.. bu char server acıldıgı ilk gunden beri kasılıyor.. saglam farm yapmaya kalksam şuan maximum lvl 40 olurdu

BU CHAR 64 LVL !!!

skillere gelince.. >> 1 tane bile gereksiz skill yok >>2 nuke 1 düşürme 2 batırma>> attak için

cold demeyin bana . cold agacı toptan yalan bi skill agacı.. korede artık 1 lvl cold weren bile yok. giyerim armor yada protector. açarım heuxalın pasifini.. cold da neymiş.. ne dondurmaya yarar adamı ( fogs stone ) nede adam gibi fiziksel savunma saglar.. artık dilimde tüy bitti anlatamıyorum.. pacific yada zeusta benden 2 lvl ustume kdr olupta pvp yapmak isteyen pm atsın. burda anlatmak yetmiyo bide uygulamalı bilgi veriyim =)

herkese kolay gelsin....

ehh ben anlayısı kıt arkadasım benım...
    ben normal nuke yapılandırılmasının ne olması gerektıgını soyledım su anda sende lvl 64 olduguna göre lvl 70-80 skillerini acmazsın heuskal yalan bı skill bence sword/shield için sadece verdıgı 1700 hp oda lvl 80 kaldı kı sende lvl 64 olupda heuskal ı lvl 20 ye kadar cekmıssın haa dogru lvl 20 heuskal acmak buyuk marifettir ya cok can verıyo ya unutmusum pardon buda ne demek oluyo adam gibi sp kamadıgın için heuskalın öyle ezık kalmıs... uygulamılı dersı sen zaten versen versen anca bır suru ezıgın oldugu zeus serverında verırsın onun dısında boyle yapılandırılmıs bır charı dıger serverlarda top niyetine oynarlar....

hadi sonun iyi bitireyim mesajın...

umarım bu charı alacak oyunu bılmeyen bır cocuk bulursunda satarsın

• heuxalın verdiği 1700 hp ( puahhaha) oda lvl 80 de ha ( puha az kalıy öghhghg)

peki tamam terbiyeli ve foruma uygun şekilde tezini ( buna tez de denmezya düpedüz sallama) çürüteyim..

1...heuxalın pasifi diger pasiflerde de oldugu gibi lvl 60 ta biter. yani lvl 60 pasifle lvl 80 pasif arasında bi fark yoktur..oda 1700 hp degil 1057 hp werir anlayışı kuvvetli arkadaşım. önunde oyun wardır .. s ye bas heuxal a gel bak.. =)

2. swordsman in heuxalla işi yoktur..yani heuxal = spear yada glavie skill idir..sword skill i Bicheon dur offf daraldım =)

3. şu serverda ezikler war ama bu serverda ustalar war tarzında bir gaflete ancak tabiri gerekirse NOOB lar düşer.. her serverda pro ve noob oyuncu wardır..( bu arada sen hangi serverdasın?? =) )

4. maddeler halinde yazmışım surekli , kızmayın, sebebi düz paragrafın maddeler halinde yazılandan daha karmaşk oluşudur ki hitap ettigim insanlar bu ayrımı iyi bilir ...

Son olarak ünlü bi düşünürün nacizane cümlelerinden birini sarfederEK bitiriyorum..

ASIL ACINACAK OLAN BİLMEYEN DEĞİL, bİLMEDİĞİNİ BİLMEYENDİR..!!!

SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulashon -- 13 Mayıs 2007; 3:41:27 >

• zavallı ulaşım charmı satıon sro dersi mi verıon bırak bısı yazma diyecem ama adam charın satılma ıhtımalını azaltıo bılmıo ısde bellı anlayan alır salla gıtsın
    bu arada hybrid olayı cok komık 1 str versende hybrid dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necooo -- 13 Mayıs 2007; 9:45:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulashon

heuxalın verdiği 1700 hp ( puahhaha) oda lvl 80 de ha ( puha az kalıy öghhghg)

peki tamam terbiyeli ve foruma uygun şekilde tezini ( buna tez de denmezya düpedüz sallama) çürüteyim..

1...heuxalın pasifi diger pasiflerde de oldugu gibi lvl 60 ta biter. yani lvl 60 pasifle lvl 80 pasif arasında bi fark yoktur..oda 1700 hp degil 1057 hp werir anlayışı kuvvetli arkadaşım. önunde oyun wardır .. s ye bas heuxal a gel bak.. =)

2. swordsman in heuxalla işi yoktur..yani heuxal = spear yada glavie skill idir..sword skill i Bicheon dur offf daraldım =)

3. şu serverda ezikler war ama bu serverda ustalar war tarzında bir gaflete ancak tabiri gerekirse NOOB lar düşer.. her serverda pro ve noob oyuncu wardır..( bu arada sen hangi serverdasın?? =) )

4. maddeler halinde yazmışım surekli , kızmayın, sebebi düz paragrafın maddeler halinde yazılandan daha karmaşk oluşudur ki hitap ettigim insanlar bu ayrımı iyi bilir ...

Son olarak ünlü bi düşünürün nacizane cümlelerinden birini sarfederEK bitiriyorum..

ASIL ACINACAK OLAN BİLMEYEN DEĞİL, bİLMEDİĞİNİ BİLMEYENDİR..!!!

SAYGILAR...

1-2 ay önce acılmıs olan bır serverda sp kasmadan lvl 64 olmakda ne varkı neticesinde dostum chatın iş yapsa yapsa zeus gibi yuksek lvl olmayan bır serverda ıs yapar onun dısındakı serverlarda hıc bır halta yaramaz.. haa sp kasmaz ısen 1 aya kadar mıllet senı top gıbı hoplatır zaten pvp lerde....

bence bir an önce bir enayi bulda hemen sat yoksa 1 aya kadar bu charı hayatta satamazsın(sp kasmazsan)

• Bir aya kadar bu yerinde mi saycak ? Onlar 64+ olunca bu charda 77+ olcak...Yararlarına gelirsek
    1.İtem yönünden Sanslı olcak
    2.Kasarken tek basına ne ks yapanı ne baska birşey olcak rahat rahat kasıp farmını yapcak
    3.Alcemy yönünden daha sanslı olcak
    Daha uzuyabilcek bir liste bilmem anlatabildim mi yeni birserverda yüksek level olmanın yararını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwasqwas -- 13 Mayıs 2007; 12:22:18 >
  • Buraya da birseyler yazayim diye niyetlendim ama goruyorum ki nafile ...
    Aynen oyunda olan berbat gidis maalesef bu forumda da mevcut ... Oyundan zerre anlamayan insanlarin cikip birde ahkam keser tarzda yok heuksal 80 pasifi 1700 HP verir yok bu char zeusta is yapar ama diger serverlarda is yapmaz (yahu bunu soyleyenin uzaydan falan gelmis olmasi lazim adamin chari zeus serverinda bu charla Rome ya da Sparta serverinda mi oynayacaksiniz) ... 64 lvl chari degerlendirirken skiller kotu bicheon 80 olmali diyen bi adama zaten ne anlatabilirsiniz ki ...
  • eger takas dusunuyosan ekle burakhanyamak24@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.