Şimdi Ara

zhuanglar baksın(40-59lvl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bişi yapalım artık savaşlarda shaolar bize kaç kat fark atıo yaw

bence hep beraber bu pazartesi ve salı günü olan saat 9daki savaşlar için plan yapıp onlara zhuangları iice bi gösterelim derim beni normalde savaşlarda kimse kesemio(çok fazla kesio ama benim bilgisayar 7yıllık olduğundan pardon 8 yıllık olduğundan çok fazla lag ve takılma oluo) ama bir sürü adam kesiom bayrak taşıom ama yinede bize fark atıolar

bence sebebi(kendi düşüncemi sölüyom lütfen yorum yapmayın) bizim düşük lvl zhuanglar çok fazla ve yüksek lvl zhuanglara yer vermeğip düşmana doğru koşuolar (saldırsalar nese direk sadece koşuolar) ve yüksek lvl shaolarda onları kesio normal faction savaşlarında sorun bu(tabi benim fikrim bu(yorum yapmayın lütfen))

bayrak savaşlarında ise (bu hata çok fazla yapılıo (bende çok yapıom)) bayrak kapmaya çalışmayıp sadece girip shaolara saldırıolar tabi zeki shaolara bazıları zhuangları oyalarken bazılarıda bayrakları kapıo

tabi bunlar sadece 40-59lvl savaşları için diom(lütfen bunlara yorum yapmayın)

ama bence aramızda pilan yapıp pazartesi ve salı ii bi zaferle sonuçlandıralım bu savaşları(ben sadece akşam 9daki savaşlara katılıom)

• Yorum yapılmadan nasıl bir sonuca varılacak. Oyunu bıraktım ama bırakmadan öncede aynı dediğin gibi hep biz yenerdik. Zhuanglar 60dan sonra acısını alıyor bütün savaşların. Hala öyleyse bence eşitlik var hiç bozmayın
  • 40-59lvl arası hiç zhuang yokmu forumda yaw???
  • Benden 10 lvl fazla yaratığa görev e gönderirse sürekli yatarsam nasıl olayım 40 59 arası mubarek =)
    Bu gun 5 6 kere yattım 12 binden gitti expler sinirlendim çıktım.
  • Puhaha Shao lar banko alır bunu biliN :D
  • sadece (40-59) gecerli shao bankosu +60 sonrası ezilirler.
  • Aynen öyle olur.
  • oyunda 58lvlım savaşlarda herkesi kesiom ama 60olursam savaşta kesebileceğim bazı kişiler olur o kadar ne yapcam o konuda?

bide +5 paralysis basılı silah kaç para eder????? almayı düşünüomda biri bana 35mye satmaya çalıştı ama ne arar bende 35m
  • arkadaşlar öle dionuzda şimdi savaştan çıktık ve çok büyük fark attık shaolara ama ben sadece izledim çünkü viomu kırdım

ve işin kötüsü hiç param yok markete gitmek için dışarı çıkıp legend görevinin verdiği silahla adam kesiom çıkan paralarla gidiom sevindim kutudan ii bişi çıkar satarım dedim çıka çıka ft helm book(M) çıktı
  • Ben daha hiç bi savaşa katılmadım.... Birileri beni bilgilendirirse bende katılabilirim savaşa
  • ilk savaşlar 40lvlda başlıo pazartesi bayrak savaşı salıda bildiğimiz savaş var saatleride galiba 13:00 ve 21:00 başka saatlerdede var ama ben sadece bunlara katılıom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.