Şimdi Ara

Zihinkontrolü Telegram için sinyal kesici jammer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba hayati bir konuda sizlerden yardım bekliyorum , lütfen bir akıl verin yahu

Belki size ütopik gelecektir imkansız gelecektir fakat inanmasanız bile olduğunu hayal edin

Açık kaynaklarda ismi bir çok kez farklı telafuz edilen bir zihinkontrolü teknolojisini mevcut
    Ben Telegramı kullanıyorum bunu isimlendirirken

Teknolojinin çalışma prensiplerini ve becerilerini merak edenler Google Ali Selman Demirbağ Telegram yazmaları yeterlidir

Bu teknolojinin binlerce mağduru ve kurbanı vardır
    Ben onlardan birisiyim ./

Bu mağduriyetime son vermek adına hayati önem arz eden bir durum konusunda bilgi almam gerekiyor

Bana Elf dalga boyları aralığında çalışan bir sinyal kesici jammer lazım
    Hali hazırda böyle bir jammer yok fakat diğer jammerlardan tek farkı sinyal aralığıdır
    İnternette onlarca ikinci el jammer satılıyor herhangi birini alsam dahi aldıktan sonra Elf 0-30hz 0-50hz dalga boyları aralığında çalıştırmak için
    Yazılım kodlama yapılması gerekiyormuş
    Araştırmama sosyal medyaya uğraşmama rağmen bu işi yapabilecek birini bulamadım
    Bu konuda bana birisi akıl versin , yardımcı olsun

• Hocam selamlar, konuya telegram uygulamasını araştırırken denk geldim konu başlıklarında. Bu olayı ben de okumuştum ve mümkünatı olan bir şey. İmkansız değil.
    Umarım bu yazımı görürsünüz. Sizinle konuşmam gerek. Yazmamam gereken şeyler sadece.
  • MOSHIC kullanıcısına yanıt
    Merhaba :)
    @ugurerdall instgram adresim
  • MOSHIC kullanıcısına yanıt
    Mesajına cevap yazamıyorum telefon numarasını güncelleme yapmam gerektiği söyleniyor bir türlü beceremedim
    İstersen instgramdan yaz ?
  • Tmm hocam
  • Mesaj isteğine bakın lutfen
  • Benim anladığım kadarı ile çözüm gerekli sinyal aralığında çalışan bir sinyal kesici bulmak
  • İşte ben kendi gözlerimle gördüm ve yaşadım bunu
    Kendimi korumak için ihtiyacım olan çözüme kavuşamıyorum
  • arkadaşlar ELF module ile yapıldığını bazı belgelerden gördüm gerçekten bunu çözmek istiyorsak daha fazla bilgiye ihtiyacımız var.Dinen müslüman iseniz şöyle ispatlayalım."Allah hakkıyla herşeyi bilendir" ibaresi mevcut Kuranda.Bunun anlamınıda şöyle yorumladım.Allahtan başka bilenlerde vardır.Şeytan cin,in vs ne kadar varlık var ise içimize hükmedebilir.Dünya üzerindede varlığını sürdüren insanlardan şeytan olanlar var.Bu şeytani varlıklarda bu tür uygulamaları yapıp insanlara hükmedemez değil.Bu bir çeşit dinleme programı.Bu tür programlar çoğu alanda kullanılıyor.Detaylı bilgi için ulaşın.

Beverly Cuellaryoutube
    #DizzleGate: Leaked Remote Neural Monitoring Dark Web Video
    https://www.youtube.com/shorts/lO9WF_dGD0k

zihinkontroludesifrebt.blogspot.com
    ZİHİN KONTROLÜ DEŞİFRE EKİBİ | Deciphering Mind Control | B.T : "there's nothing we can't solve"
    https://zihinkontroludesifrebt.blogspot.com

• Bunu yaşayanların içine cin,şeytan vs gibi varlık sokarak,chip vs gibi şeylerle yapıldığınıda kaynaklarda gördüm.

• bunun bir bilgisayar programı olduğunuda şöyle açıklayalım.Programlarda ekleme silme ve güncelleme var.insan beynide öyle.devamını siz düşünün artık :)

• adm12 A kullanıcısına yanıt

Bu komple gizli bir şey değil zaten, az biraz zekası olan, sorgulayabilen ve bir şeylere direk balık gibi atlamayan insanlar farkında. Büyü ayrı şey frekans ayrı şey ancak ikisi de benzer şeyler. Bir ekleme yapayım. 5G'den uzak durulması gerekiyor. Modemlerde ise 5Ghz aralığının kapalı olması gerekiyor.

Bir tanıdığın söylediği şeyi aktaracağım. // Evlerden binalardan uzak yerde bir yolda giderken Bluetooth açın ve yeni cihazları ara deyin. Mac adresi gibi bir şeyler çıkacaktır. Özellikle de AZ(s)l olmuş kişiler denesin.

Son birkaç gündür nedensiz baş ağrıları var bende ve evdeki kişilerde. Bir ihtimal... Ancak umarım düşündüğüm gibi değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.