Dakika 7'de Fransa'yı öne geçirdi,artık Fransa kupayı alamasa dahi o bilr kahraman.Futbolu zirvede bıraktı.
ya adamın koluna nolmuş bileginde bi sargı bezi vardı 2. yarıda 90 dk sonunda çıkartmışlar ama bileginde bi sorun var kesın ondan dolayı biraz zor oynuyor ne zaman pas gelse ark geri atıyor topu
futbol oynarken bendeilk dk larda uçmuştum bilegim çatlamıştı 3 hafta önce şu an kolum alçıda zidanın durumu anlıyorum ben aama france samp.
kırmızı kartla bitirdi
zidane a hiç yakışmadı bu hareketi.
Hasta ya :D ama stress li bir hali vardı
abi adamın elinde sorun var aynısı bana olsa çıkardım
ama adam çıkmadı direndi tabi ufak bi darbede kafası atar
ikili mücadele sorası italyalı herif arkasından italyanca küfür etti kesin zidane durduk yere adama kafa atmaz
100de100 france alacaktır allahın izniyle
quote:
Orjinalden alıntı: unutmamali89
ikili mücadele sorası italyalı herif arkasından italyanca küfür etti kesin zidane durduk yere adama kafa atmaz
Kapak Champion italyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: |N|iCoLa|S|
quote:
Orjinalden alıntı: unutmamali89
Kapak Champion italyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: mustafaydemir
zidane a hiç yakışmadı bu hareketi.
iyi kafa vuruşu yaptı ama materazzi top değildi....
Zidane için bende tam bir talihsizlik oldu ne olursa olsun böyle bir hareket yapmamalıydı kaldıki dünyada örnek alınacak futbolcuların arasında yer alıyor
Dünya karması Fransa'nın kupayı alamamasına sevindim, yoksa İtalya dünya şampiyonu olmuş bana ne?
ah be zidane... hiç yakışmadı sana tutsaydın kendini sonuç başka olurdu bence kırmızı kartla jübilemi olur ya
boşversene ya yaptığı hareket çok kötü zidane ın sternumu kırılabilir adamın.
inşallah bir gün dileklerin yüzünden pişman olmazsın...
bencede gerekeni yaptı helal olsun ancak madalya törenine çıkmadı. kural mı orasını bilmiyorum kırmızı kart gören oyuncu törene katılamıyormu bilgisi olan varsa sölerse sevinirim. eğer kuralsa da saçma sapan bişe
quote:
Orjinalden alıntı: Rouvax
boşversene ya yaptığı hareket çok kötü zidane ın sternumu kırılabilir adamın.
hoca ne sternumundan bahsediyorsun..o kafa darbesiyle kaburga bile zor çatlar..bizim burada ne kafalar atılıyor ama adamlar taş gibi
İtalya
zidane kupa törenine niye katılmadı kural mı bilen varmı ? kuralsa futbolun ilk değişmesi gereken kuralı ayrıca