Helal Olsun Zidane, tek kelimeyle seni daha çok seviyorum artık Bu Fransızların hepsi vurucuymuş be, Pascal & Zidane.
Hakedene vuracaksın, O Kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
farkındaysan kafayı suratına falan atmıyor sadece hıncını alabilmek için vuruyor.yani ölmesi falan gibi bir durum olamaz...
sana senin kaldıramayacağın bir laf söylese birisi tepkin ne olurdu? bırakın bu fairplay muhabbetlerini...
Zidane onuruna dokunan bir laf yüzünden kafa atıyor fairplay dışı davranmış oluyor. peki adamı bu hale getiren (ki Zidane ın bu güne kadar böyle bir hareketine tanık olmadım,yaşımda müsait adam ilk parladığından beri takip ediyorum)Madarazi denen adam ve bunun gibi saha içinde kazanma adına,avantaj sağlama adına rakibini tahrik edip bu duruma getiren yaratıklar çok mu centilmen oluyorlar? fairplay karşılıklı olur,işine gelen fairplay işine gelmeyen değil...
zidane bunu ilk defa yapmadı daha önce de kafa atma vukuatı var(şimdi videosunu gifini falan bulamıycam ama)
diğer söylediklerinin hepsine katılıyorum, bence suratını dağıtmalıydı!
(allahım ilkerinançla hemfikir oldum, taş yağacak)
wardır bi sebebi zidana yakışmadı ama agresif hareketleri varmış arada
çok iyi bir futbolcu aklımda o kaldı bulursam orj formasını alıp yazın sahılde dolaşıcam
Şunu bi yukarı çıkaralım da Materazzi'nin ne dediğini bilmeden yapılan yorumlara bakalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme