Şimdi Ara

Ziraat GençBankKart Kredi Kartı Başvuru Sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç günde belli olur?Hala öğrenciyim ve kyk kredisi alıyorum.Birde online işlemlerde karta baktığımda kredi kartı durumu rezerv diye birşey yazıyor ne anlama geliyor bu?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prfsimcity

Kaç günde belli olur?Hala öğrenciyim ve kyk kredisi alıyorum.Birde online işlemlerde karta baktığımda kredi kartı durumu rezerv diye birşey yazıyor ne anlama geliyor bu?

şubeye gidin aktifleştirsinler.
  • Şubeye gidip aktiflestirdim zaten yeni kart verdiler.Sonuç smsinden sonra kartı kullanabilirsiniz dediler.10 gün oldu ses yok.

• bankadaki eleman işlemi yapmamıştır büyük ihtimal 444 00 00 arayın söyleyin

• başka kredi kartın varsa sistem otomatik iptal ediyor. şubedeki 50 kere denes ede aynı.
    Gerçi olumsuz sms i gelirdi. bankayı aramadın mı?
    Başka kredi kartım var yapı krediden.Iş bankası kredi kartimda gelecek.Işin garip yani ortada hiç bir SMS yok.Müşteri hizmetlerini aradım subenize gidin sorun çıkmış olabilir reddedilmis olabilir teknik bir aksaklık olabilir dedide bunlar yaşansa sistemde gorunmezmi?

• prfsimcity P kullanıcısına yanıt
    valla hocam benimde 3 tane daha kredi kartım var. ziraat kgenc kk önce iptal sonra yenilemediler. büyük ihtimal o yüzden.
    sizi ortada bırakmaları ilginç daha ne yapacaksın genel müdürle mi görüşsün.
    sistemde gozukmemesi imkansız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    20sinde başvurmuştum ziraate müşterisi olmama rağmen Kaç gün geçti haber yok.iş bankasına 26sında başvurdum 28inde onaylandı yakın zamanda elimde olacak.Hangilerinde çıkar diye deniz Akbank garanti hepsine başvurdum hepside 1-2 gün içinde geri dönüş yaptı onaylasam onlarda kartı gondereceklerdi.Devlet bankası Vs özel bankalar farkını çok net gördüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.