Şimdi Ara

Zirkonyum Diş Fiyatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
3
Favori
170.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    damaktaki yamukluk zirkonyum diş yapımınıda etkilemez damağıda etkilemez.
  • Üst dişlerim de porselen kaplamalar bulunmakta ancak aradan baya zaman geçti. Şuanda bu porselen kaplamalardan şikayetçiyim. Dişleri fırçalarken falan kan geliyor. Ara ara çatlaklarda mevcut dişlerim de ne yapmamı önerirsiniz
  • Ön dişlerime zirkonyum yaptırmayı düşünüyorum ama karasız kaldım. Kararsız kalmamdaki sebep ise yapay gözükür mü korkusu. Ben doğal gözüksün istiyorum bu şekilde olabilir mi ?
  • metal destekli kaplama ise dişetine zarar vermiştir. zamanımızda metal destekli olanları doktorlar pek tavsiye etmiyorlar. ama zirkonyum destekli kaplama yaptırırsan dişeti kanamalarından kurtulursun. zaten nikel maddesinin zararları zamanla görünür. yani nikel destekli olan kaplamalar, dişleri yaptırdıktan birkaç sene sonra meydana gelir. zirkonyum diş yaptırdığın taktirde birkaç ay içerinde dişetlerindeki problemler biter. geçmiş olsun.
  • CanGerek C kullanıcısına yanıt
    merhaba can öncelikle dişlerin sağlam ise kesinlikle herhangi bir protez diş yaptırmanı önermiyorum ama sağlıksızsa geç kalmadan yaptırabilirsin. doğal diş gibi görünmesi doktorun elinde değildir. öncelikle doktorun anlaşma yaptığı laboratuardaki diş teknikeri ile iletişime geçmen lazım. renk kataloğu ile doğal dişlere en uygun rengi seçmelisin ve provalarada sürekli gitmen gerekir. iyi bir diş hekimi ve iyi bir diş teknikeriyle çok güzel estetik dişlere kavuşman mümkündür.
  • Tamam o zaman şimdiki kaplama söktürüp zirkonyum diş kaplaması yaptıracağım. Cevabınız içinse ayrıca teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertTopuk -- 3 Temmuz 2014; 0:25:07 >
  • bana birkaç zirkonyum kaplama örnek resim gösterebilirmisiniz
  • konunun ilk başına bakarsan öncesi ve sonrası resimleri görebilirsin. ama sitelerdeki zirkonyum örnek resimleri diye aşağıdaki resimlerden bir tanesini görürsen inanma.

Zirkonyum Diş Fiyatları
  • Üst dişlerimde çarpıklıklar var öyle normal çarpıklıklar değil yani Bunun yanında eksik dişlerim de mevcut. Zirkonyum diş yaptırmayı düşünüyorum doğala yakın bir şeyler ortaya çıkar mı ve maliyeti ne kadar olur ?
  • KaygısızMurat kullanıcısına yanıt
    eğer dişlerin sağlamsa ve fazla çarpık değilse kesinlikle zirkonyum kaplama yaptırmanı önermiyorum ama eksik dişlerin için ise ya implant yada zirkonyum köprü diş yaptır. zirkonyum hem çok estetik hemde sağlıklıdır.
  • İlkokul yıllarımda trafik kazası geçirdim. 3 tane üst dişim ön tarafa doğru geldi. Tel taktırarak 2 yıl onun kölesi olmak istemiyorum. Bu sıkıntı zirkonyum ile halledilebilir mi ? Ne yapmalıyım ?
  • 3 basit soru

hollywoodcular ne yaptiriyor
    kac gunde takiliyor
    takilinca hemen kullanima basliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bir türlü anlamadığımyön, zirkonyumla çarpık dişler nasıl düzeliyor ? çarpık diş deyince, herkesinki - ben de dahil - büyük ihtimalle şu şekildedir : köpek dişleri çok ilerde, yanındakiler çok geride ve ön iki diş tavşan dişi gibi.

sonuçta diş çarpıklığı çene kemiğiyle de alakalı, O zaman bu dişleri nasıl düzgün bir sıraya koyuyorlar. Resimlere bakınca hepsi inci gibi görünüyor. Rengini, doğallığını geçtim böyle düzelme olması imkansız. Çünkü çene kemiği oynamıyor ki.

ben şeffaf diş teli olan , e - cligner , invisalign uygulayan diş hekimleriyle görüştüm. Onlar bile " diş telinin verdiği güzelliği vermez " dediler.

O zaman geriye iki şey kalıyor: ya bu resimlerin çoğu yalan ya da öndeki 4 - 5 dişi çekip köprüyle möprüyle düzeltiyorlar.
  • Otizmdunyasi

bence sakın dişlerini kestirme, eğer ortodonti ile düzeltiliyorsa sabretmen daha iyi olacaktır.
  • sanatçılar genel olarak eğer dişleri varsa ve renkleşme yada hafif yamukluk durumlarında lamine, eğer dişleri çürükse zirkonyum diş yaptırıyor. 1 hafta içinde provalarda dahil olmak üzere tamamlanıyor. takıldıktan sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. yalnız alışma süresi 1 haftayı bulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medcezir82

sanatçılar genel olarak eğer dişleri varsa ve renkleşme yada hafif yamukluk durumlarında lamine, eğer dişleri çürükse zirkonyum diş yaptırıyor. 1 hafta içinde provalarda dahil olmak üzere tamamlanıyor. takıldıktan sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. yalnız alışma süresi 1 haftayı bulabilir.

eyvallah hocam sorulari basit sekil sormustum cevap verip ilgi gosterdiginiz icin tesekkurler. komple degisim toplam ne kadar tutuyor acaba bir de genel anestezi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zirkonyum diş yaptıracaksanız genel anestezi uygulanmaz, lokal anestezi ile ( iğne ) dişleriniz kesilir. gerekirse dişlerinizin sinirleride alınır. sonra kalıp alınır ve alınan kalıp diş laboratuarına yollanır ki genelde dişçilerin kendine ait laboratuarları yoktur. eğer yaptıracaksanız diş laboratuarındaki diş teknikerini bulup provaları ona yaptırın. daha sağlıklı ve daha estetik sonuçlar alırsınız. komple değişim derken kaç tane yapılacak toplam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir82 -- 4 Temmuz 2014; 0:55:20 >
  • merhaba. dislerim saglikli ancak biraz kisalar ve sadece guldugumde gozukuyorlar. zirkonyumu disler saglikli ise yaptirmayin diyorsunuz. o halde ne yaptirmaliyim? Lamine mi?
  • visibleghost kullanıcısına yanıt
    neden sağlıklı dişlerinizin sağlığı ile oynayacaksınız ki? lamine diş yaptırsanız bile paranız yetmez. yanlış anlamayın çünkü herkesin övdüğü gibi değiller, işin içine girdiğiniz zaman anlarsınız. dişlerinizi ufak bir gıcırdatsanız bile ya çatlar yada kırılırlar. çok hassas olan kaplama dişlerdir. eğer ben çok zenginim ve her 3 ayda bir yaptırırım diyorsanız başka. size lamina dişleri övüyorlarsa sakın inanmayın genelde sanatçılar yaptırır ve sürekli olarak yani en fazla 3 ayda bir yenilerler. dişleriniz sağlıklıysa hiçbişey yaptırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir82 -- 5 Temmuz 2014; 20:50:32 >
  • Bazı klinikler çok yüksek rakamlardan yapıyorlar. Yüksek rakamlardan olan örnek zirkon ile yapılan kaplama maliyetleri aşağıdaki gibidir.

Estetik Uygulama Fiyatları (KDV Dahildir)
    Diş Kristali Fiyatı (Ömür Boyu Garantili) 219 TL
    Zirkonyum Arka Diş Kaplama Fiyatı (Üst Alt Ön 6 Diş Hariç) 822 TL
    Zirkonyum Ön Diş Kaplama Fiyatı (Üst Alt Ön 6 Diş) 992 TL
    Empress Kaplama Fiyatı (Full Porselen) 992 Lira
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.