Şimdi Ara

Zonguldak mı Tekirdağ mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zonguldak üni makine müh. mi yoksa namık kemal (tekirdağ üniversitesi) makina mühendisi mi?
    Zonguldak üni daha iyidiyorlar ama örgünün puanı namık kemalin ikinci öğretimine denk okuyan falan varsa yorum alabilir miyim ?

• Zonguldak bilmem ama tekirdağ ortamıyla müthiş bi yerdir
  • Zonguldak'ın mühendislikleri her zaman daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

Zonguldak bilmem ama tekirdağ ortamıyla müthiş bi yerdir

ortamı derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keepon

quote:

Zonguldak bilmem ama tekirdağ ortamıyla müthiş bi yerdir

ortamı derken ?

Sahil kenti oldugu için cok sağlamdır gerçi zongulkta sahil ama bilmiyorum oralarını
  • Tekirdağ
    Nüfus:800000
    Rakım:Buzlu olsun
  • Namık Kemal'in oradan aşağıya kaptırırsın büyük incir ağacının altına buz gibi bira içmeye
    Denize karşı keyif yaparsınız, kimse de olmaz olan da karışamaz.Lise böyle geçmişti
  • makine müh. bölümü çorlu'da arkadaşlar tekirdağ'da değil, arada bir öğrenci için dağlar kadar fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

makine müh. bölümü çorlu'da arkadaşlar tekirdağ'da değil, arada bir öğrenci için dağlar kadar fark var.

Sahi dogru çorlu mühendislik fakültesinde var makine bölümü çorlunun sen hayatını sorman lazım ben çorluda oturuyorum iyi bi şehirdir yine hareketlidir sahil kentlerine en fazla uzaklıgı 30 35km'dir yeniçiftlik,marmara ereğlisi,silivri,tekirdağ
  • makine çorluda
  • Bu arada Karaelmas deniz sıfırdır yer olarak. Özellikle KYK.
  • quote:

quote:

makine müh. bölümü çorlu'da arkadaşlar tekirdağ'da değil, arada bir öğrenci için dağlar kadar fark var.

Sahi dogru çorlu mühendislik fakültesinde var makine bölümü çorlunun sen hayatını sorman lazım ben çorluda oturuyorum iyi bi şehirdir yine hareketlidir sahil kentlerine en fazla uzaklıgı 30 35km'dir yeniçiftlik,marmara ereğlisi,silivri,tekirdağ

çorlu nasıl peki iyi midir ?

• quote:

quote:

quote:

Vallahi bana göre güzel yer türkiyenin ilk 3 büyük ilçesinin içinde sahile felan yakın ama mühendislik fakültesi çorlunun 1,2km dışında kalıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vallahi bana göre güzel yer türkiyenin ilk 3 büyük ilçesinin içinde sahile felan yakın ama mühendislik fakültesi çorlunun 1,2km dışında kalıyor

orda mı okuyorsun okul hakkında ne düşünüyorsun

• çorluda yapabilceğiniz fazla sosyal aktivite yok

zonguldak konusunda en ufak bir fikrim yok
  • mühendislik fakültesi çorlunun çıkışında çalıştığım fabrikanın hemen üst tarafında (tepede) Tekirdağ ile 35 km mesafe var 5.5 tl verip 5.5 lirada dönüş için 11 lira + ordaki masraflarını bilmen gerektiğini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anubis59

çorluda yapabilceğiniz fazla sosyal aktivite yok

zonguldak konusunda en ufak bir fikrim yok

+1905
  • @keepon çorluda oturuyorum sosyal aktivite olarak pek birşey yok burası dogru ama çevre sahil illeri var oralara gidip aktivite bulabilirsin ereğli silivri tekirdağ vb.

ayrıca zonguldak hakkında en ufak bi fikrim dahi yok ama çorludan iyi olabilceğini zannetmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cetinkan -- 2 Ağustos 2011; 14:55:09 >
  • quote:

@keepon çorluda oturuyorum sosyal aktivite olarak pek birşey yok burası dogru ama çevre sahil illeri var oralara gidip aktivite bulabilirsin ereğli silivri tekirdağ vb.

ayrıca zonguldak hakkında en ufak bi fikrim dahi yok ama çorludan iyi olabilceğini zannetmıyorum

teşekkürler
  • quote:

@keepon çorluda oturuyorum sosyal aktivite olarak pek birşey yok burası dogru ama çevre sahil illeri var oralara gidip aktivite bulabilirsin ereğli silivri tekirdağ vb.

yurtlardan haberin var mı okula yakın mı ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.