Şimdi Ara

Zotac 9800Gtx+ Amp Hakkında (Kart Geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zotac 9800Gtx+Amp siparişi Verdim. Bu kart hakkındaki yorumlarınızı alabilirsem memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 16 Haziran 2017; 10:59:10 >

• artık iş işten geçmiş ama söylemeden edemeyeceğim,

benim zotac 9800gtx+ olsun forumdan 2 arkadaşın olsun sahit oldum 1 hafta içinde arıza yapıp renkler birbirine giriyor ekran donuyor ve kara kare oluyor.

gene forumda bir arkadaştan duydum sorunlu bios yüklü demişler.

bence imkanın varsa siparişi iptal et aynı modelin başka markasını al.
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ama biraz geç kaldım. Siparişi verip ödemeyi yaptım. İnşallah sorun yaşamam.

quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

artık iş işten geçmiş ama söylemeden edemeyeceğim,

benim zotac 9800gtx+ olsun forumdan 2 arkadaşın olsun sahit oldum 1 hafta içinde arıza yapıp renkler birbirine giriyor ekran donuyor ve kara kare oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 16 Haziran 2017; 11:0:20 >
  • Gayet iyi kart.
    HD4850 ile kafa kafaya kartlar.
  • quote:

Şahit olabilirsiniz fakat ZOTAC 9800GTX ekran kartı şu an için en iyi ekran kartları arasındadır. Ati taraftarlığı yapmak gerekmez bence. Ayrıca arkadaşımız sıfır bir kart alıyor ve o sorunun sıfır kartta çıkma oranı %1 bile olamaz. Ancak overclock yaparsak ve ekran kartını aşırı derecede zorlarsak o sorun çıkabilir. Normal bir kartta öyle bir sorun çıkma ihtimali çok düşüktür

• Sorun çıkacagını düşünmüyorum güzel kart ( umarım 180$ dan fazla vermemissindir )

Hayırlı olsun
  • RevidaL yaw arkadaşım ben ati taraftarlığı yapmıyorum, yapsam ne diye aynı modelin başka bir markasını al diyim adama.

sadece başıma gelen bir olayı anlattım bilgilendirmek için.hayret birşeysiniz kapışmak için yer kolluyorsunuz resmen.ne haliniz varsa görün bilader.başımızdan geçen olayı anlatmakta suç oldu forumda.

pe nta' dan sıfır aldığım zotac 9800gtx+ iki hafta sonra yukarıda bahsettiğim neden yüzünden arıza yapması sonuçu para iadesi aldım.

al sana aynı konudan yakınan bir arkadaş daha

http://resim.donanimhaber.com/m_30121137/mpage_1/key_//tm.htm#30122606

quote:

Orjinalden alıntı: RevidaL

quote:

Şahit olabilirsiniz fakat ZOTAC 9800GTX ekran kartı şu an için en iyi ekran kartları arasındadır. Ati taraftarlığı yapmak gerekmez bence. Ayrıca arkadaşımız sıfır bir kart alıyor ve o sorunun sıfır kartta çıkma oranı %1 bile olamaz. Ancak overclock yaparsak ve ekran kartını aşırı derecede zorlarsak o sorun çıkabilir. Normal bir kartta öyle bir sorun çıkma ihtimali çok düşüktür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PALİT mi ZOTAC mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevabınız için teşekkür ederim. 200$'a aldım.

quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

Sorun çıkacagını düşünmüyorum güzel kart ( umarım 180$ dan fazla vermemissindir )

Hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 16 Haziran 2017; 11:1:0 >
  • Arkadaşım kusura bakma ama sataşmak için yer aramıyorum. Gayet seviyeli bir şekilde yazımı yazdım kimseye de çamur atmadım maksatım kimseyle de kapışmak falan da değil. Lütfen yanlış anlaşılmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 8 Mart 2009; 20:16:33 >
  • tamam

İmportant güzel karttır benim ilk göz ağrım inş sorun çıkarmaz iyi günlerde kullanırsın.

quote:

Arkadaşım kusura bakma ama sataşmak için yer aramıyorum. Gayet seviyeli bir şekilde yazımı yazdım kimseye de çamur atmadım maksatım kimseyle de kapışmak falan da değil. Lütfen yanlış anlaşılmayalım
  • @Kadir59

Teşekkür ederim arkadaşım. Kart salı günü elimde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 16 Haziran 2017; 11:2:7 >
  • quote:

E ona bakarsak cogu HD4850 de sorunlu geliyor fazla ısınıyor sürücüsü olmuyor fln bu demek değilki hepsi sorunlu olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: SY34
    E ona bakarsak cogu HD4850 de sorunlu geliyor fazla ısınıyor sürücüsü olmuyor fln bu demek değilki hepsi sorunlu olucak

yanlış bilgi

driver sorunu hd4870 in bazı üretimlerinde olan bir problem ısınma sorun değil overclock yapama durumudur yani kartı takıp kullanmaya başladığın zaman sorun yoktur

---

ayrıca ortamı germeyin nvidianın gtx 260dan önce iyi bir kartıdır fiyatının hakkını vereceği düşüncesindeyim hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Doğru söze ne denir

Bence çok iyi bir seçim yapmışsın, birçok testte önde gelen bir kart. Gerçi doların bu dengesizliği sırasında kart almak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama

Dolar accık düşsün ben de aynı kartı almayı planlıyorum, sorunla karşılaşmazsın tahminen. Ama karşılaşırsan beni de bilgilendir lütfen

• Kartı aldığınızda overclock yaparsanız, max çıkdığınız değerleri buraya yazar mısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kubilay K.

quote:

Orjinalden alıntı: SY34

yanlış bilgi

driver sorunu hd4870 in bazı üretimlerinde olan bir problem ısınma sorun değil overclock yapama durumudur yani kartı takıp kullanmaya başladığın zaman sorun yoktur

---

ayrıca ortamı germeyin nvidianın gtx 260dan önce iyi bir kartıdır fiyatının hakkını vereceği düşüncesindeyim hayırlı olsun

1. olarak bahsettiğim kart HD4850 , HD4870 değil , hatta HD4870 lerin bile ( Sapphire üretimi olan ) bazılarının sorunu vardı yeni bios atmak gerekiyordu ve bu kartların seri no ları aynıydı

2. olarakda HD4850 ile HD4870 lerin problem yaşamadıgını söylemek için forumda açılan konuların hiç birini okumamak gerek

• hayırlı olsun
  • arkadaşım hayırlı olsun kartın performansından şüphen olmasın fakat inş sen şanslısındırda sorun yaşamadan kullanırsın ben bugun sparkle calibre 9800gtx+ kartımı garantiye yolladım kartı alalı 1.5 - 2 ay oldu kart sapıttı ilk zamanlar süperdi sonradan sapıtmaya başladı sen inş yaşamassın butür sorunlar bu arada calibre modeldeki o caf caf lı fan kartı yük altında 75-77 derecelerde tutarken karta Akasa Vortex Neo sogutucu taktım 65 -66 da sabitledi servise gönderirken bu sorunumuda ilettim bakalım ne diyecekler kartın eger sıfırı gelirse kartı kullanmadan fanını söküp Akasa Vortex Neo takıcam birdaha servisle uğraşmak istemiyorum
  • Kart geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 16 Haziran 2017; 11:8:15 >
  • hayırlı olsun çok kaliteli ürün almışsınız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.