Şimdi Ara

Zotac 9800GX2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Islemci:İntel E6600 CoreDuo
    Anakart:Gigabyte ga-965g-ds3
    Ram: Kingston HyperX 800mhz 1GB X2
    Ekran kartı : Sapphire ATI Radeon X1900XT
    Guc Kaynagı:Thermaltake 750W
    Kasa:Thermaltake Eureka

Simdi bu sisteme ben sadece 9800GX2 eklemek ıstıyordum.Fakat bunun yanında butun parcaları değitirmek istiyorum. Örnegin aklımda su an islemcıyı E6700 olarak , anakartı asus maximus extreme, ram olarak 1333mhzlık corsairlardan degıstıremeyi dusundum.Sizden biraz bana fıkır vermenızı rica ediyorum arkadaslar.Bana bu yenı ekran kartıyla ıyı yapacagım parcalar soylerseniz sevinirim cevabınızı simdiden bekliyorum tesekurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZauReXuS -- 26 Mart 2008; 19:51:50 >

• vede arkadaslar aklima gelmisken inceledigim zotac 9800gx2 isinma problemi icin onerilerinizi bekliyorum.
  • beyler yanit verin yani bi sitem yazın yanı fikirlerinizi bi paylasin lutfen
  • sistem aslında çokta eski bir makina değil geçen yaz çıkan parçalar neyse. bu sistemde tek cpu yenilenirsen yine çok iş görür. anakartın çok iyi ama 965yonga seti anakartı,n şimdi x38-x48 in yaygınlaşmasıyla iyice eskiycek onun yerine istersen p35 veya x38 li bi anakart seçebilirsin.gigabyte p35-ds3l/ds3r(raid yapıcaksan 2. model, yapmıysaksan 1.) veya daha yenisi x38 dq6dır eğerki özellikleri açasından kullanmıycaksan memnunsan 965-ds3 le devam etmeni tavsiye ederim...9800gx2 ye söylicek birşey yok fiyat açısından hd3870x2 alıp cf destekli x38 dq6 anakartıda yenilersen süper bişey olur.cpu olarak e8400 veya q9300 arasında birini seçebilirsin oyun oynayacaksan ağırlıklı e8400 hatta e8200 tavsiyemdir.aslında ramlerin iyi hiç değiştirmeye gerek yok ddr3 için daha zaman var team ramleri alıp çok iyi bir o.c la 1200mhz seviyesine kadar çıkarta bilme ihtimalin vardı ama gidip hyperx serisi almışın.güç kaynağı ve kasa şahane.

• Q 9300
    GIGABYTE X38 DQ6
    MUSHKİN 2X1 DDR2 800 cas4
    ZOTAC 9800 GX2
    2 X SEAGATE 500gb 7200.11 sata2 32mb NCQ RAID-0
    ARMOR+
    TAGAN 2force 800watt
    SAMSUNG 2232-BW

NASIL OLMUŞ
  • tavsiyeler icin tesekur ederim arkadaslar
    @x0x
    Ben saglam bır oyun canavar makınası yapmayı calısıyorum.Bu sisteme cpu olarak quad core yenılemek ıstedıgım haylı ıle anakart degıstırmek zorunda kalıcam.ana kart secımı olarakda asus maximus formula yada asus maximus extreme secmeyi dusundum.9800gx2 dıger markalar ne zaman cıkar acaba mesela asusun yada xfx gibi.cunki buyuk ıhtımalle zotac dısında cıkacak olan kartlar ıcın daha ıyı sogutma sıstemı yapalar dıye dusundum.vede kasaya aslında bır su sogutma sıstem koysam en guzelı olur ama konuda pek bır bılgım yok malesef ozellıkle ist de bu sıstemı kuracak guvenılır bır yer bulmak zor gıbıme gelıyor.ıslemcı olarak tavsıyelerını beyendım ıslemı olarak Q9300 ıyı gıbı gozukuyor forumula anakartla ıyı gıder.ramlerımı degıstırmıcem kalan 2 slota
    2GB 1333Mhz DDR3 PC3 ReaperX (2x1GB) RAM koymayı dusunıyorum.guc kaynagı kasa ve dıger parcaları ztn degıstırmeyı dusunmıyorum gayet memnunum onlardan.dedıgım bu parcaları sıstemıme uygularsam baya saglam bır oyun canavarı makınasına sahıp olmus olmucam.

cevaplar ıcın tekrardan tesekurler.yorumlarınızı yıne yazarsanız sevınırım:)

• quote:

Orjinalden alıntı: ZauReXuS

tavsiyeler icin tesekur ederim arkadaslar
    @x0x
    Ben saglam bır oyun canavar makınası yapmayı calısıyorum.Bu sisteme cpu olarak quad core yenılemek ıstedıgım haylı ıle anakart degıstırmek zorunda kalıcam.ana kart secımı olarakda asus maximus formula yada asus maximus extreme secmeyi dusundum.9800gx2 dıger markalar ne zaman cıkar acaba mesela asusun yada xfx gibi.cunki buyuk ıhtımalle zotac dısında cıkacak olan kartlar ıcın daha ıyı sogutma sıstemı yapalar dıye dusundum.vede kasaya aslında bır su sogutma sıstem koysam en guzelı olur ama konuda pek bır bılgım yok malesef ozellıkle ist de bu sıstemı kuracak guvenılır bır yer bulmak zor gıbıme gelıyor.ıslemcı olarak tavsıyelerını beyendım ıslemı olarak Q9300 ıyı gıbı gozukuyor forumula anakartla ıyı gıder.ramlerımı degıstırmıcem kalan 2 slota
    2GB 1333Mhz DDR3 PC3 ReaperX (2x1GB) RAM koymayı dusunıyorum.guc kaynagı kasa ve dıger parcaları ztn degıstırmeyı dusunmıyorum gayet memnunum onlardan.dedıgım bu parcaları sıstemıme uygularsam baya saglam bır oyun canavarı makınasına sahıp olmus olmucam.

cevaplar ıcın tekrardan tesekurler.yorumlarınızı yıne yazarsanız sevınırım:)

q9300
    gigabyte dq6 x38
    ati hd 3870x2
    tavsiyem bu üçlüdür...
    hani asus maximus+9800gx2 de alabilirsin fakat atinin cf de daha başarılı olduğunu ve fiyatı itibariyle asıl alınması gerekn olduğunu düşünüyorum.. tabi son tercih sizin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yerinde olsam ramlari kingston 1800 mhz ddr 3 yapaedım madem paran var
  • gx2 den tam verim alabilmek için, quad bir işlemci (tavsiyem q9450), x38-dq6 mobo, corsair dominator 2x1 1066, high power 1.2kw psu tavsiye ederim...

veya x38t-dq6 mobo, ve ddr3 kit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzrcn -- 28 Mart 2008; 21:10:14 >
  • oyun için sistem kuruyosan çift cekrdekli işlemci öneririm quad alma boşuna E8400 cok iyi ben kullanıyorum memnunum ne alırsan hayrlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.