Şimdi Ara

..Zotac GTX295 Kullanıcı İncelemesi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bu kart tam bir işlemci canavarı ne kadar iyi işlemci o kadar iyi sonuç demek bu kart için
  • ya vista kurmak çok zor geldi, xp'den sonra vista'ya alışmak işkence.. sadece oyunlar için kurabilirim, bi gaz olmam lazım önce :]

bi de %100 fan devri gördüm ben orda, o yeah man-o yeah
    kankam sana dokuz verdim
  • %100, çünkü ekran kartı ocli soğuması stabil olabilmesi için fanı %100'e aldım ne kadar serin olursa o kadar stabil çalışıyor kart ama normal kullanımlarda otomikte herzaman sadece oc yaptığımda %100'e alıyorum
  • "Ne kadar serin olursa o kadar stabil olur" diye birşey yok, kart ya çalışır, ya da kilitlenir. Bunun arası yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

"Ne kadar serin olursa o kadar stabil olur" diye birşey yok, kart ya çalışır, ya da kilitlenir. Bunun arası yok.

Serinlik herzaman iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: show.noMercy

@vespasianus
    farcry2 v1.03 ile test ettim. sürücü ayarlarımın görüntüsü istemişsin de nesini istedin anlamadım, bildiğin ayar işte :]

@cluber00
    şimdilik oyunlarda kasmaması benim için yeterli, kart bedavaya geldiği için de şu anda bişeyleri sorun yapmak istemiyorum, tadını çıkarmak lazım yani
    ama ilerde işlemciye bi ayar çekerim büyük ihtimalle

testleri 3ghz ile yapmıştım, sonradan 3.5'e çektim. stabil mi değil mi onu da bilmiyorum yani.. b3 revision olması korkutuyo

1.03 ün ilacı çıktımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

"Ne kadar serin olursa o kadar stabil olur" diye birşey yok, kart ya çalışır, ya da kilitlenir. Bunun arası yok.

sıvazlasın biri
  • @source; bi prototype testi yapabilir misin? benim ayarlarda..
  • quote:

@source; bi prototype testi yapabilir misin? benim ayarlarda..

Bende o oyun yok maalesef, merakda ettim oyunu nasıl bişi?
  • o oyun kasmıyo kı
  • demin tekrar bi sorun mu var diye girdim oyuna, aa'yı kapattım falan ama sonradan bi sardı bi sardı
    çok değişik bi oyun, bence denemelisin. pop tarzı oyunları seviyosan hele ki, kombolar var baya, efektler güzel, kaos var
  • Yarın prototype oyunu elime geçiyor. Gerçekten bende merak ettim şimdi oyunu test etme fırsatım da olacak yarın için inş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 15 Haziran 2009; 23:39:00 >
  • quote:

demin tekrar bi sorun mu var diye girdim oyuna, aa'yı kapattım falan ama sonradan bi sardı bi sardı
    çok değişik bi oyun, bence denemelisin. pop tarzı oyunları seviyosan hele ki, kombolar var baya, efektler güzel, kaos var

Anladım internetten indirmeye başlıyayım o zaman
  • GTX295 nasıl bedava geldi sorabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dennjS

GTX295 nasıl bedava geldi sorabilirmiyim

Sanırım 8800 Ultra arızalanmış ve garantiden 8800 Ultra ellerinde olmadığı için GTX 295 gelmiştir diye düşünüyorum
  • size bir fikir vermesi açısından koyuyorum.işlemci 2.66 ghz.sizin bu değerlerden çok daha iyi değerler alması gerekir.mümkün olduğunca düşük fps aldığım yerleri koydum.(1 veya 2 ss hariç)

..Zotac GTX295 Kullanıcı İncelemesi..

• prototype zaten o kadar ağır bir oyun değil bunu görüntü kalitesinden anlayabiliriz bende oynuyorum şuan oyunun pek bir numarası yok . 1280x1024 4xaa high-high ayarlar akıp gidiyor oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 16 Haziran 2009; 0:12:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Source

quote:

@source; bi prototype testi yapabilir misin? benim ayarlarda..

Bende o oyun yok maalesef, merakda ettim oyunu nasıl bişi?

hocam oyun çok güzel keserek biçerek gidiyorsun.

x man e benzer

• Prototype oyunu sonunda elime ulaştı. Oyun gerçekten harika birşey zombilerle felan savaşıyoruz.

GTX 275 AMP Edition Ekran Kartı ile bir kaç görüntü

işletim sistemi windows xp pro sp3 32 bit

• hala anlamadım sorunu, prototype olsun grid olsun (ortada bi sorun varsa tabi)

işlemci de 3.5 yani daha napayım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.