Şimdi Ara

..Zotac GTX295 Kullanıcı İncelemesi.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: dwain

Arkadaşlar benim de imzamdaki sistem var. Belki 3-5 aydır da var. Alır almaz bir sürü oyun yükledim bilgisayara... Ama anladım ki böyle bir sürü oyun yükleyince insan oynamıyor. :) Şimdi hepsine bakıyorum hepsi desktop'ta ama hiçbirisini oynamıyorum.

Sanırım en güzeli hepsini silip 1 ya da 2 oyun yüklemek olacak.

Bu başlık altında Prototype oyununu gördüm. Onu yükleyip bir oynamayı deneyeyim bari :)

Umarım keyifli bir şekilde oynarım.

kardeş ya bende ud4 var ud5 alacaktım bulamadım nasıl bir kart ud5??? bendeki tek sorun 2 adet pci-ex var tek farkı o birde kuzey köprüsü ile güney köprüsü arasında bir boru yok.bende sendeki ramleri almayı düşünüyıorum nasıl oc performansı acaba??

• sonunda amacına ulaşmışsın :] hayırlı olsun, kıskandım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: show.noMercy

sonunda amacına ulaşmışsın :] hayırlı olsun, kıskandım valla

sağol kardeşim seninde kartın hayırlı olsun ufak tefek eksikler var yani stok fan HT DISABLE şekilde 4,14 görüyorsa bence zalman ile daha fazlasını görür diye tahmin ediyorum
  • @CELTIC FROST

Bendeki GTX 295 hiç voltaj vermeden 691/2451/1500 Mhz hızlarına ulaşıyor daha üst hızlarda görüntüyü kesiyor yada verimli çalışmıyor o hızları daha da yükseltebilirsin Birde eğer volta mod için programın yoksa sana Evga'nın voltage mode programını yollayabilirim çok pratik bir program Birde 3D Mark Vantage'de PhysX kapalı bir şekilde puan alabilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Source

@CELTIC FROST

Bendeki GTX 295 hiç voltaj vermeden 691/2451/1500 Mhz hızlarına ulaşıyor daha üst hızlarda görüntüyü kesiyor yada verimli çalışmıyor o hızları daha da yükseltebilirsin Birde eğer volta mod için programın yoksa sana Evga'nın voltage mode programını yollayabilirim çok pratik bir program Birde 3D Mark Vantage'de PhysX kapalı bir şekilde puan alabilirmisin?

kardeş kasa iyide benim tek sorun kasada şu an hiç fan yok egzos fanda yok yani o kasa toplam 6 adet 12 cm takılabiliyor.ben sessiz yeşil ledli 12cm alacamda bulamıyorum güzel bir şey birde 3dmark vantage nedense hata veriyor heralde yeniden windows kuracağım hatayı ekran kartı bölümüne 8800 GTX PIXEL SHADER SORUNU diye bir konu acmıştım o zaman kart gelene kadar 8800 gtxi ile idare ettim ama bunu taktım gene hata veriyor sürücü değiştirdim gene aynı hata ve vantagei yeniden kurdum ama gene aynı...o hızlarda denemeye korkuom şu an için aslında fan hiç yok kasada... bu arada evganın programı nasıl kullanılıyor ve zotacda sorun cıkarırmı ne yapmam gerektiği konusunda pm atarsan sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: CELTIC FROST

kardeş kasa iyide benim tek sorun kasada şu an hiç fan yok egzos fanda yok yani o kasa toplam 6 adet 12 cm takılabiliyor.ben sessiz yeşil ledli 12cm alacamda bulamıyorum güzel bir şey birde 3dmark vantage nedense hata veriyor heralde yeniden windows kuracağım hatayı ekran kartı bölümüne 8800 GTX PIXEL SHADER SORUNU diye bir konu acmıştım o zaman kart gelene kadar 8800 gtxi ile idare ettim ama bunu taktım gene hata veriyor sürücü değiştirdim gene aynı hata ve vantagei yeniden kurdum ama gene aynı...o hızlarda denemeye korkuom şu an için aslında fan hiç yok kasada... bu arada evganın programı nasıl kullanılıyor ve zotacda sorun cıkarırmı ne yapmam gerektiği konusunda pm atarsan sevinirim

Bu kart için kasa soğutma çok önemli ben kasama bu kart için 2 tane daha fan koymak zorunda kaldım kasa soğutma için toplamda 5 adet fan var biri önde 12cmlik biri arkada 12cmlik diğer 3de yan kapakta iki tanesi içeri alıyor 1 tanesi dışarı atıyor Korkulacak birşey yok ilk zamanlar bende O.C. yapmaya çekinmiştim bu karta ama şuan hiçde problem yapmıyorum yapacakda birşey yok zaten bir tek voltage modda dikkatli olmak gerekiyor, Evganın programı normalde sadece EVGA kartlarda çalışıyor ama bu kırılmış o yüzden bütün kartlarda çalışıyor hayatımda gördüğüm en pratik voltaj mod programı özelden atıyorum

• bekliyorum hocam bende 6 adet 12 cm vardı zaten ama thermalteneke diyorum onlara matkap gibi sesi vardı dayanamıyordum sattım o zaman pek bilgim yoktu kasa fanları hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 19 Haziran 2009; 22:40:59 >
  •  ..Zotac GTX295 Kullanıcı İncelemesi..

bu değerleri anlatabilir misiniz
  • quote:

..Zotac GTX295 Kullanıcı İncelemesi..

bu değerleri anlatabilir misiniz

orada işte overclock için shader memory hızları verilmiş gt200b gpusu diyor anlamadığın ne kardeş??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Source

Konumuzla alakası olmayacak ama ses konusu açılmışken bir zamanlar nvidia'nın yüz karası olan bir kartın videosunu sizlerle paylaşmak istiyorum

Bu kart: GeForce FX 5800 Ultra

Nvidia'nın hayatı boyunca unutamayacağı bir kart Hem performans hem ısınma sorunu hemde sesi yüzünden nvidia'nın şimdiye kadar yaptığı en kötü karttır kendisi. Şuan için bu kartın sesine erişebilen kart kimse yapmadı..

http://www.youtube.com/watch?v=eYWaUJakMfg

http://www.youtube.com/watch?v=WOVjZqC1AE4&NR=1

bunu vermeden gecemiyecegim :D:D

• 301, 602 gibi değerleri anlamadım
  • haaa onlar galiba 2 ile carpılıyor bir hesapları var onun 2yle çarpılınca yandaki değeri veriyor da tam acıklamasını bilmiyorum şahsen
  • quote:

301, 602 gibi değerleri anlamadım

O değerler kart masaüstündeyken otomatik olarak alınıyor oyunlara yada zorlayıcı uygulamalara geçtiği anda defult hızlara geçiyor otomotik olarak
  • sistemde ne ekran kartı ne işlemcide overclock var win 7 32 bitde aldım sonucu psyhx açık 186.18 driverı ile alınmıştır

..Zotac GTX295 Kullanıcı İncelemesi..
  • su soğutma düşünmeye başladım da, tt bigwater760i ve aşağıdaki linklerden bi su bloğuyla nasıl olur?

http://www.fudzilla.com/content/view/11797/38/
  • aslında güzel olur gerçi daha mantıklı su soğutma çözümleride olabilir... aslında 9700 ntyi satsam üzerine para ekleyip bende düşünüyorum 1366 clipside lazım olacak

ya birde bilgiisiolan varmı şimdi konu açmak istemiyorum masaüstündeyken gtx295i tek gpulu olarak çalıştırsam sizce dahamı düşük watt ceker??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NecroCyber-777 -- 21 Haziran 2009; 13:53:22 >
  • 400 TL civarina 760i BIGWATER ile LGA 1366 su sogutma yapabiliyoruz degil mi abi ? kartin hayirli olsun basardin sonunda :) ona gore ben de onumuzdeki ay 760i BIGWATER alacagim. belki yaninda anakarti da yenilerim ama su sogutma alinca gerek kalmaz herhalde.. daha fazla para vermek istemiyorum allahin sogutmasina. bir de RC 690'in icine su sogutmayi nasil sigdiricaz o var.. muhtemelen kasayi da degistirmem gerekicek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.adr

400 TL civarina 760i BIGWATER ile LGA 1366 su sogutma yapabiliyoruz degil mi abi ? kartin hayirli olsun basardin sonunda :) ona gore ben de onumuzdeki ay 760i BIGWATER alacagim. belki yaninda anakarti da yenilerim ama su sogutma alinca gerek kalmaz herhalde.. daha fazla para vermek istemiyorum allahin sogutmasina. bir de RC 690'in icine su sogutmayi nasil sigdiricaz o var.. muhtemelen kasayi da degistirmem gerekicek.

teşekkür ederim abi sağolasın eksik olma I Have A Victoryy ya forumda biri 200e 1366 kitinle satıyordu aslında Hicks galiba...RC690 a sığdıranlar var ama nasıl yapıyorlar bende bilmiyorum ayrıca zate 760iyi biliosun su tankı vs bu ön panele takılıyor yani cdrom yuvalarına..o yüzden sorunda cıkaracağını sanmıyorumhaa bu arada sanalmarketimde 1366kiti var 760i için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.