Şimdi Ara

ZTE ZXDSL 931WII VDSL Modem Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var. TTNET kampanya dahilinde ZTE ZXDSL 931WII VDSL modem verdi. Fakat bu modemin teknik desteğini ne TTNET ne de başka bir firma veriyor. Kitapçığında hiç birşey yok. Tamamen kendi başınasınız VDSL yolunda. Eğer yapmış arkadaşlar varsa yardımınızı istiyorum;

FTP sunucuma dışarıdan bağlanılamıor. DMZ ve NAT ayarlarını yaptım fakat yinede ulaşılamıyor. Modemin içinde firewall var fakat menüde kontrol seçenekleri yok.

Diğer konu modem ayarlarını kaydettikten sonra cihazı yeniden açınca ayarlar siliniyor.

Cevaplarınız iiçn şimdiden teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidoxp -- 25 Mart 2009; 14:48:01 >

• Sözü geçen modemi kesinlikle almayın. Kampanya ile geliyor ama çok amatörce hazırlanmış bir ürün. Başınız çok ağrır.
  • 5 Aydın otelde kullanıyoruz, 2. vdsl hattını da çektik aynı modem ile yalnız herhangi bir problemle karşılaşmadık! Ayarlarını ve versiyon güncellemesini yaptıysanız herhangi bir problem yaşamazsınız.. Yazılım bilgilerini kontrol ediniz.

Board ID: 96359M
    Yazılım Versiyonu: ZXDSL 931WIIV1.5.3d_E23_TR1
    Bootloader (CFE) Versiyonu: 1.0.37-10.3
    VDSL Yazılım Versiyonu: 09.06.02, 2007-11-09
    Kablosuz Sürücü Versiyonu: 4.150.10.5.cpe2.0

Yalnız wireless ayarlarını yapamadım, sanırım bir yerde hata yapıyorum, wireless kullanan bir arkadaş ayarları konusunda yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler..
  • Bende zxdsl 931 aldım yeni. Usb den ve ethernetten baglanabiliyorum ama wireless baglanmada ciddi problemler yasıyorum. Aklıma gelen herseyi denedim. Kendim ip verdim, dns leri girdim vs.. basaramadım. Bir yolunu bulan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

Bu arada modeme baglanmak icin 192.168.2.1
    username root
    pass admin
  • www.zte-xdsl.com sitesinden yeni yazılımı kurun sonra modemi fabrika ayarlarına alın ve tekrar deneyin bunun dışında yradım istediğiniz konular için sık sorulan sorulara bakın.
  • VDSL kullanan arkadaşlarda sık sık kopma sorunları mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Oner

VDSL kullanan arkadaşlarda sık sık kopma sorunları mevcut mu ?

Merhaba,
    2 gün önce VDSL internetim hizmete açıldı. Başlıktaki modemi kullanıyorum. İlk başlarda aşırı şekilde bağlantı kopmaları yaşadım, modemi kapatıp açınca tekrar bağlanıyordu. Neredeyse 10 dakikada bir modemi kapatmak zorundaydım. Bugün modemin Wireless özelliğini devredışı bıraktım, yaklaşık 6 saattir kesintisiz devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordLight

quote:

Orijinalden alıntı: `Oner

VDSL kullanan arkadaşlarda sık sık kopma sorunları mevcut mu ?

Merhaba,
    2 gün önce VDSL internetim hizmete açıldı. Başlıktaki modemi kullanıyorum. İlk başlarda aşırı şekilde bağlantı kopmaları yaşadım, modemi kapatıp açınca tekrar bağlanıyordu. Neredeyse 10 dakikada bir modemi kapatmak zorundaydım. Bugün modemin Wireless özelliğini devredışı bıraktım, yaklaşık 6 saattir kesintisiz devam ediyorum.

sorun devam ediyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.